Redactia.ro
Home » TV » Dan Alexa face declarații despre presupusa relație cu Anamaria Prodan: „Între noi este o relație…”

Dan Alexa face declarații despre presupusa relație cu Anamaria Prodan: „Între noi este o relație…”

GALERIE FOTO (2)

Dan Alexa a hotărât să mai vină cu lămuriri, încă o dată, în ceea ce privește relația pe care o are cu Anamaria Prodan, negând zonurile care au apărut în presă. Antrenoruld e fotbal a făcut precizări cu privire la relația pe care o are cu soția lui Laurențiu Reghecampf. 

 

„Între noi este o relație…”

Dan Alexa a susținut că lumea ar trebui să le respecte relația de amiciție, infirmând încă o dată zvonurile care au apărut în presă cu privire la relația pe care o are cu Anamaria Prodan. Mai mult, antrenorul de fotbal a vrut să le amintească oamenilor că, prin aceste zvonuri, fac foarte mult rău familiei lui și a lui Reghecampf.

„Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei. Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie”, a declarat Dan Alexa.

Dan Alexa a precizat că vrea să trăiască în liniște și pace și își dorește ca oamenii să învețe să le respecte munca.

„Rog respectuos presa să încheie această mizerie și să dea dovadă de bun simț și decență când vine vorba despre familia mea și familia Prodan Reghecampf! Va rog sa ne respectați munca, carierele și familiile! Mulțumesc pentru înțelegere.”, a mai adăugat celebrul antrenor.

 

Anamaria Prodan, depre relația pe care o are cu Dan Alexa

Anamaria Prodan a declarat, cu câmbetul pe buze, în cadrul unui interviu, în urmă cu câteva luni, că Dan Alexa este un om foarte apropiat familiei Reghecampf.

”Mie mi-e super drag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe asta. Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el.Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”, a declarat impresara.

Gigi Becali, informații despre Anamaria Prodan: ‘Reghe o are pe una de 8 ani, Ana are amant celebru’

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali este departe de a lua sfârșit. Însă, războiul a trecut în planul dezvăluirilor personale.

Surse din interiorul clubului FCSB au precizat că Anamaria Profan și Laurențiu Reghecamf s-ar afla, de fapt, în pragul unui iminent divorț. Mai mult, potrivit surselor, Reghecampf ar avea o amantă de opt ani. De cealaltă parte, Ana l-ar avea ca amant pe nimeni altul decât Dan Alexa.

Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit. Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, au declarat surse din anturajul lui Gigi Becali, precum și din interiorul clubului FCSB.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: