Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan despre ce întâmplă între ea și Reghecampf în Dubai

Anamaria Prodan despre ce întâmplă între ea și Reghecampf în Dubai

GALERIE FOTO (2)

De mai bine de un an, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan își consumă mariajul la mare distanță unul de celălalt. De aici și nenumăratele zvonuri privind un divorț în cazul celor doi.

Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi în Dubai

Sătui să se tot vorbească despre un divorț, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au emis mai multe comunicate de presă pentru a lămuri situația dintre cei doi. Impresara a precizat că relația cu soțul ei este în continuare una fericită și că face „naveta” la Dubai de ori câte ori are ocazia.

Recent, ea a povestit și cum decurg întâlnirile lor din Dubai și care e cheia succesului relației lor. „Eu și Laur ne-am găsit numai bine, pentru că suntem amândoi foarte romantici! Pentru noi, atunci când vine în România sau merg eu la el, este aproape obligatoriu să ne petrecem cel puțin o seară numai noi doi, la un restaurant, cu o mâncare bună și câteva ore în care vorbim pur și simplu. Funcționează perfect. Nu trăim în aceeași țară și, deși vorbim zilnic la telefon, altceva e să stăm față în față, să ne bucurăm unul de celălalt”, mărturisit pentru Click.ro.

Anamaria Prodan spune că relația lor rezistă acestui test

Anamaria Prodan a menționat și că, încă de la început, această relație s-a consumat de la distanță. Acesta este, de fapt, motivul pentru care mariajul lor rezistă în ciuda tuturor zvonurilor.

„Noi am fost dintotdeauna o familie ieșită din tipare, tocmai pentru că am fost, aproape dintotdeauna, împărțiți pe continente diferite. Suntem obișnuiți și ăsta este ritmul nostru. Atunci când ne întâlnim cu toții, trebuie să străbatem mii de kilometri ca să ne vedem, din SUA, Germania, Emiratele Arabe, România. Nu e ușor, dar noi cu asta suntem obișnuiți. Știm să ne bucurăm la maximum de fiecare moment pe care-l petrecem împreună”, a mai spus sexy-impresara.

Citește și Anamaria Prodan, petrecere surpriză pentru Reghe de ziua sa de naștere!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: