Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan despre cei care spun că a fost infidelă: „Ăia nu sunt bărbați. Nu au ce le trebuie în pantaloni”

Anamaria Prodan despre cei care spun că a fost infidelă: „Ăia nu sunt bărbați. Nu au ce le trebuie în pantaloni”

anamaria prodan, laurentiu reghecampf, relație, anamaria prodan mesaj

În ultima perioadă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost implicați fără voia lor în mai multe scandaluri. Totul a pornit după ce impresara s-a certat cu patronul FCSB, din cauza transferului lui Dennis Man. Apoi, surse din anturajul lui Becali ar fi declarat că antrenorul ar avea o amantă de mai mulți ani. Și despre impresară s-a spus același lucru în urmă cu ceva vreme.

Anamaria Prodan a decis să spună lucrurilor pe nume, și a vorbit deschis despre ultimul zvon apărut. Există voci care susțin că soțul impresarei ar avea o amantă de mai mulți ani. Prodan a explicat totul, așa cum ne-a obișnuit mereu, calmă și relaxată. Spune că nimic nu este adevărat, totuși aceste zvonuri sunt foarte neplăcute pentru toată familia sa, mai ales pentru copiii, care sunt deja mari și pot citi articolele care apar.

„A fost mai uşor când erau mici şi nu citeau. Apoi am început să le explic. I-am învăţat de mici că nu trebuie să creadă ce citesc. Trebuie să treacă întâi prin creier totul. Trebuie să întrebe dacă au de pus întrebări”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Spynews.ro

Laurenţiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt unul dintre cele mai sudate cupluri și au trecut de-a lungul timpului peste multe încercări. Mereu s-au susținut unul pe celălalt.

„Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: ‘De ce?’ Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a mai spus Anamaria Prodan.

Prodan: „Ăia nu sunt bărbați. Nu au ce le trebuie în pantaloni”

Sexy impresara a fost atacată în repetate rânduri de mai mulți oameni din fotbal. Și despre ea s-a scris că ar fi avut și alte relații în timpul căsniciei. Pentru cei care au făcut astfel de afirmații, Anamaria Prodan a avut un mesaj cât se poate de clar.

„Nu te doboară nimeni când nu te are cu nimic la mână. Eu nu am făcut în viaţa mea compromisuri. Nimeni nu mă poate lua de nicăieri. Că sunt bărbaţi care vorbesc… ăia nu sunt bărbaţi. Nu au ce le trebuie în pantaloni”, a mai spus impresara.

Ce spune fiul lui Reghe, despre tatăl său

În timpul interviului acordat pentru Antena Stars și-a făcut apariția și mezinul familiei, Laurenţiu Reghecampf Jr. Fiul antrenorului spuen că zvonurile apărute în ultima perioadă l-au supărat.

„Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat. Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii”, a spus Laurenţiu Reghecampf Jr.

Laurenţiu Reghecampf Jr a moștenit pasiunea părinților săi pentru fotbal. Își dorește să devină unul dintre cei mai mari fotbaliști și să joace în Spania, Anglia sau SUA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: