Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan, reacție dură la adresa presupusei amante a lui Reghe!

Anamaria Prodan, reacție dură la adresa presupusei amante a lui Reghe!

anamaria prodan, amantă, laurentiu reghecampf,

Anamaria Prodan a reacționat dur, după ce ar fi apărut zvonuri venite se pare din anturajul lui Gigi Becali, potrivit cărăra Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă de 8 ani de zile.

Au existat în urmă cu ceva vreme zvonuri potrivit cărora antrenorul ar avea o amantă de mai mulți ani. De curând acestea s-au auzit din nou se pare din anturajul șefului FCSB.

“Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți, știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit. Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, sunt informațiile din anturajul lui Gigi Becali, conform Playsport.

Anamaria Prodan despre presupusa amantă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai sudate cupluri, dar și unul dintre cele mai mediatizate. Au existat de mai multe ori zvonuri că ar divorța, iar impresara a negat așa ceva, iar timpul a demonstrat că nu au avut niciodată probleme de acest fel.

După zvonul cum că antrenorul ar avea o amantă de 8 ani de zile, Anamaria Prodan a explicat totul într-un interviu pentru ProSport.

“Așa îl cunoașteți voi pe unicul Reghecampf? Îmi aduc aminte că zicea Gigi sau cineva din anturajul lui ceva de o amantă de acum 8 ani… Păi, eu, murisem? Sau eram plecată în deșert? Hai să fim serioși… Nici măcar un sfert de șansă în 3.000.000.000 de miliarde. Noi suntem o familie de vis, o familie model! Am pornit de tineri împreună, am fost singuri împotriva tuturor, pe vremea când nimeni nu a crezut în noi. Nimeni nu ne-a ajutat măcar o secundă în viață sau în meserie…Reghecampf nu ar coborî în lumea iluziilor deșarte, a drogurilor, băuturii sau femeilor ușoare. Nu ar coborî în lumea asta subacvatică, a peștilor sau a prostituatelor, nici dacă se mai naște de 1000 ori”, a spus Anamaria Prodan.

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Becali a început de la transferul lui Dennis Man la Parma. Deși Prodan era agentul jucătorului a fost sărită din schemă, după ce Gigi Becali l-a rugat pe vărul său să-i dea o mână de ajutor pentru realizarea transferului. Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe fotbalist în urmă cu câteva zile, pentru că acesta și-a încălcat contractual pe care îl avea cu ea. Impresara i-a cerut despăgubiri de 350.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: