Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan s-a pozat în pat cu Reghe! Imagine incendiară din dormitor

Anamaria Prodan s-a pozat în pat cu Reghe! Imagine incendiară din dormitor

anamaria prodan, anamaria prodan imagine din dormitor, laurentiu reghecampf,

Face ce face și este mereu în atenția jurnaliștilor. Așa cum și-a obișnuit fanii, Anamaria Prodan își ține la curent admiratorii cu tot ceea ce face. Una dintre ultimele fotografii postate a primit mii de aprecieri și confirmă faptul că Anamaria Prodan și soțul ei se înțeleg mai bine ca niciodată.

Imaginile sexy cu impresara au făcut mereu furori pe internet. Chiar dacă are 48 de ani, femeia de afaceri nu își arată vârsta. Acum, Anamaria Prodan a vrut să pună capăt speculațiilor apărute în urmă cu ceva vreme, și a postat o fotografie din dormitor, alături de Laurențiu Reghecampf.

Din imagine reiese clar că cei doi au o relație solidă și se înțeleg foarte bine. Mesajul care însoțește postarea îi este dedicat antrenorului. „Soțul perfect”.

Ce spune Anamaria Prodan despre divorțul de Reghe

În luna februarie între sexy impresară și Gigi Becali a fost un scandal monstru, pornit de la transferul lui Dennis Man în Italia. Atunci au fost făcute tot felul de afirmații, chiar și despre un posibil divorț. Anamaria Prodan a infirmat zvonurile și a declarat din nou că nu se va despărți niciodată de Reghe.

„ Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberațiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman. Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau?. Divorțul despre care se tot spune nu se va întâmpla niciodată. Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului. Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor. Ne avem unul pe altul si este suficient” a declarat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: