Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan s-a pozat aproape goală! Cum arată sexy impresara

Anamaria Prodan s-a pozat aproape goală! Cum arată sexy impresara

GALERIE FOTO (9) anamaria prodan, poze sexy, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan își continuă vacanța alături de soțul ei, antrenorul Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara are destul timp liber așa că este decisă să-și surprindă fanii în fiecare zi cu poze care încing imaginația.

Cea mai sexy impresară are 48 de ani, dar arată mai bine decât o adolescent. Anamaria Prodan mereu a avut mare grijă de felul în care arată. Face mult sport, dar are mare grijă și la alimentație. Drept dovadă stau fotografiile pe care aceasta le postează pe contul său de socializare. Sexy-impresara este, fără doar și poate, una dintre cele mai mediatizate femei din România și fiecare apariție a ei să fie urmărită foarte atent.
Mai ales ultima, poză care a adunat rapid mii de aprecieri. În aceasta, impresara a ales o ținută extreme de sexy, neagră. S-a fotografiat în timp ce stătea cu spatele, purtând un dres negru la care a asortat o pereche de cizme negre înalte până sub fund. Partea de sus este acoperită doar cu un accesoriu negru.


“Anverso y reverso … siempre perfecto”, este comentariul care însoțește această fotografie.
De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a postat o grămadă de fotografii din care se vede clar cât de bine arată. Mai ales cele în costum de baie.

Anamaria Prodan întoarce toate privirile

Chiar dacă are trei copii, Anamaria Prodan a întors mereu toate privirile cu aparițiile sale. Femeia de afaceri a fost căsătorită de două ori. În perioada 1998 – 2007 a fost căsătorită cu Tibeiu Dumitrescu, un celebrul jucător de baschet alături de care are două fete: Rebecca (1999) și Sarah (2000), pe care le-a născut în New Jeresy, SUA. Din anul 2008 este măritată cu antrenorul Laurențiu Reghecampf și au împreună un băiat Laurențiu Junior.
Ana și Laurențiu mai au grijă împreună și de Luca, băiatul din prima căsătorie a fostului antrenor de la Al Wasl care s-a născut în 2001.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: