Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadou a primit Anamaria Prodan de Valentine’s Day. Laurențiu Reghecampf i-a făcut o surpriză de mii de euro

Ce cadou a primit Anamaria Prodan de Valentine’s Day. Laurențiu Reghecampf i-a făcut o surpriză de mii de euro

anamaria prodan, Dennis Man, judecat[, tribunal

Anamaria Prodan este o soție răsfățată în adevăratul sens al cuvântului. Celebra impresară de fotbal a primit de Ziua Îndrăgostiților un cadou extrem de scump, din partea soțului ei, Laurențiu Reghecampf. Valorează mii de euro.

Ce cadou a primit Anamaria Prodan de Valentine’s Day. Laurențiu Reghecampf i-a făcut o surpriză de mii de euro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut parte de un Valentine’s Day memorabil. Impresara de fotbal a fost suprinsă cu un cadou foarte scump, de către soțul ei, iar mai apoi a fost scoasă la un restaurant luxos din Dubai, acolo unde locuiesc de mai mulți ani, transmite Spynews.

Laurențiu Reghecampf i-a dăruit Anamariei Prodan un ceas de mii de euro. Încântată, ea a postat pe rețelele de socializare ceea ce a primit.

ceas anamaria prodan

Anamaria Prodan, revoltata pe “vedetele” care poarta genti FAKE

Anamaria Prodan, replica acida la adresa tinerelor din mediul urban care spun ca traiesc in lix, dar au genti fake. Sotia antrenorulu Laurentiu Reghecampf mentioneaza ca acest comportament este jignitor si ca persoanele care isi doresc genti si haine de firma trebuie sa munceasca pentru ele.

„Eu cred ca trebuie sa muncesti ca sa iti permiti o astfel de geanta, trebuie sa stii sa o porti, sa ai atitudinea adecvata sa porti o astfel de geanta. Oamenii care isi cumpara fake-uri nu pot depasi un anumit nivel”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

De asemenea,impresara spune ca nu orice femeie isi permite sa isi cumpere o geanta de lux si crede ca multe dintre aceste “dove” sunt femei usoare, care primesc atentii de la diversi barbati.

„Romania, 99% din femeile astea poarta fake-uri. Mai ales astea pe care le iau o noapte si iti dau o geanta. Sunt unele care pun botul la asa ceva. E plina China, e plin si Dubai-ul de fake-uri, daca vrei. Te duci si le iei cu 30 de dolari”, a mai aspus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: