Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan neagă zvonurile! Nu divorțează! „Niște șobolănei disperați”

Anamaria Prodan neagă zvonurile! Nu divorțează! „Niște șobolănei disperați”

gigi becali, anamaria prodan, divorț, fcsb,

Scandalul dintre familia Reghecampf și Gigi Becali a atins cote maxime. S-a trecut la amenințări, jigniri și tot felul de dezvăluiri. Becali a amintit și unele episoade de pe vremea când Laurențiu Reghecampf era antrenor la FCSB.

Gigi Becali se pare că ar fi dezvăluit unor apropiați că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu ar mai fi în relații foarte bune. Ba chiar s-ar gândi la divorț. Informația nu este însă foarte nouă, și în trecut au existat zvonuri cum că cei doi au decis să păstreze aparențele doar pentru a nu fi obligați să-și împartă averea în urma unui divorț. Și de această dată, impresara a negat orice zvon în legătură cu un posibil divorț.

“Am văzut și eu ce a apărut, dar nici nu am cum să comentez așa ceva. Nu se va întâmpla niciodată (n.r. – divorțul). El, în palatul lui, poate să spună ce vrea. Nici nu mai știu ce să inventeze, nu mai dorm de grija noastră. Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului. Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul si este suficient”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playsport.

S-a trecut la amenințări și jigniri

Tot scandalul a început de la transferul fotbalistului Dennis Man, la Parma. Jucătorul este impresariat de Anamaria Prodan, dar aceasta a fost sărită din schemă de Gigi Becali, care l-a rugat pe vărul său Giovanni să-l ajute. Anamaria Prodan a avut o ofertă de 10 milioane de euro, în timp ce Becali spune că a luat 13 milioane după intervenția vărului său. După acest episod a început un adevărat război al declarațiilor.

„Omul (n.r. – Gigi Becali) este cazul perfect de studiu la facultate de medicină, creier cu probleme! Acești indivizi dubioși și murdari de tot ce e urât pe pământ, Gigi și Giovanni, dacă trăiam într-o societate normală, nu existau. Nimeni nu îi băga în seamă! Transferul lui Man la Parma este al meu 100%. Că există așa specimene în România s-au mirat și cei de la Parma. Dar când ai așa un patron-circ în România nu ai ce să faci. Trebuie să faci orice să îți vezi interesul. Au sunat ca doi șobolănei disperați să facă rost de numărul patronului Parmei să se milogească pentru încă un milion în plus. Eu nu mă milogesc. Eu cer oficial. Eu am cerut 13 milioane plus 2 milioane bonusuri. Ei amândoi au scos 11 în rate cu bonusuri care nu se pot atinge în 4 ani, acești negociatori mari. Să își vadă de minciunile lui, de Dumnezeu, ca să nu mă apuc eu să vorbesc. Știe el ce se întâmplă dacă vorbesc eu.. Ciocul mic și joc de glezne frumos și să își numere banii pe care eu i-am adus în toți anii ăștia la Steaua. Dar să nu miște prea tare să mă deranjeze că arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”, a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

Gigi Becali i-a răspuns imediat. S-a enervate cumplit și a avut un nou derapaj sexist. Mai mult a amintit și de anumite episoade din trecut, destul de discutate la vremea respectivă.

„Văd că Anamaria nu se potolește și începe cu jigniri urâte, dar observ că o dă și în amenințări. Însă, dacă cineva vrea să vorbească cu mine, atunci ăla să fie Laurențiu Reghecampf, nu femeile care fac parada modei pe stradă și prin ziare. Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit.
Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza Aneimaria Prodan. Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar. Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă atunci când erau Giovanni cu Victor în pușcărie? Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine să o lase să vorbească în așa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovanni? Dar e vina mea, că doar eu am lăsat-o să stea prin preajma mea ca să îi dau și ei valoare, dar gata, totul are o limită. Nu mai sunt «Patroane»? Nu mai sunt eu «Gigi, familia mea»? Păi, ea se ridică vreodată la valoarea lui Giovanni ca impresar? A fost ea vreodată în viața ei impresar de talia lui Giovanni? Să înceteze cu amenințările, iar eu vă spun sincer că nu o să mă mai vedeți să îi dau răspuns la atacul unei femei”, a replicat Becali, conform sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: