Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan s-a ținut de cuvânt! L-a dat în judecată pe Dennis Man

Anamaria Prodan s-a ținut de cuvânt! L-a dat în judecată pe Dennis Man

anamaria prodan, Dennis Man, judecat[, tribunal

Anamaria Prodan vrea dreptate după ce a fost sărită din schemă la transferul lui Dennis Man. Fotbalistul a ajuns la Parma în luna ianuarie, pentru 13 milioane de euro. Acum impresara îl dă în judecată pentru că nu și-a respectat contractual semnat cu ea și îi cere o sumă fabuloasă.

Gigi Becali l-a rugat pe vărul său Giovanni Becali să dea o mână de ajutor pentru ca Dennis Man să ajungă la Parma pentru o suma mai mare decât obținuse Anamaria Prodan, care era agentul fotbalistului. Mutarea s-a realizat iar impresara a luat foc fiind sărită din schemă. A urmat un scandal monstru între șeful FCSB și Anamaria Prodan. La momentul respectiv, latifundiarul a spus că îi va da agentei 100.000 de euro, o sumă extreme de mică față de valoarea comisionului pentru impresari.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Man

Anamaria Prodan a amenințat că îl va da în judecată pe Dennis Man, pentru că și-a încălcat contractual și s-a ținut de cuvânt. Impresara îi cere fotbalistului 350.000 de euro, iar plângerea ar fi fost depusă la Tribunalul Ilfov, pe data de 25 martie.

”Avocații mei au pregătit totul. Cine a greșit, trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deschisă cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate”, declara Prodan, pentru Playsport.

Impresara a declarat în ianuarie că Becali nu ar fi primit 13 milioane de euro pentru fostul său jucător. Ar fi fost vorba de doar 11 milioane de euro, restul sumei urmând a fi încasată ca bonusuri, doar în anumite condiții. De asemenea Anamaria Prodan a declarat că este convinsă că Man a fost obligat să semneze un contract cu Giovanni Becali din cauza unei datorii pe care o are la FCSB, de aproximativ 85.000 de euro. Tânărul a primit acești bani de la Gigi Becali pentru a-și cumpăra casă. Chiar și în aceste condiții, impresara s-a ținut de cuvânt și l-a acționat în instanță pe Man.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: