Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, fotografiată în Turcia într-un bazar. Imaginile care i-ar putea bulversa pe unii fani

Anamaria Prodan, fotografiată în Turcia într-un bazar. Imaginile care i-ar putea bulversa pe unii fani

GALERIE FOTO (5)Anamaria Prodan, intr-un bazar din Turcia

Anamaria Prodan ar fi fost surprinsă într-un magazin din Turcia. Nu unul cu haine și accesorii de lux, însă, ci cu prețuri accesibile. Unii dintre fanii ei ar putea fi debusolați după ce o să vadă fotografiile, dar nu e neapărat o surpriză. Impresara a recunoscut că poartă „orice îi place”, chiar dacă sunt branduri ieftine.

Toată lumea știe că Anamaria Prodan iubește luxul și lucrurile de calitate, așa cum a declarat în multe rânduri, deși tot ea a mărturisit că poate purta la fel de bine și ținute care nu sunt „de firmă”.

Anamaria Prodan, într-un interviu pentru Ciao: „Nu mă interesează dacă sunt haine de firmă sau dacă sunt de la un magazin second-hand. Port orice haină îmi place de oriunde. Cumpăr orice şi nu mă uit la preţ. Întotdeauna îmi asortez ori bijuterii foarte scumpe cu haine de la branduri mai ieftine. Nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu ştiu ce firmă. Contează în primul rând să îmi placă, să mă simt bine în acele haine şi bineînţeles să îmi stea şi bine”.

Anamaria Prodan, într-un bazar din Turcia

Recent, impresara ar fi fost fotografiată însă într-un loc unde fanii nu s-ar aștepta neapărat să o vadă: într-un bazar din Turcia, conform Cancan. Imaginile ar fi fost primite de la unii dintre cititorii site-ului, arată sursa, mai exact o familie de români aflată în vacanță în acea țară.

Anamaria Prodan ar fi mers în magazinul din Turcia ca să facă cumpărături, arată sursa menționată mai sus, semn că nu e neapărat dispusă întotdeauna să dea foarte mulți bani pe haine semnate de designeri internaționali, ci se mulțumește și cu haine sau alte lucruri care au prețuri nesemnificative.

Anamaria Prodan, in bazar Turcia
Sursa foto: Cancan
Anamaria Prodan, in bazar Turcia
Sursa foto: Cancan
Anamaria Prodan, in bazar Turcia
Sursa foto: Cancan
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: