Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, în brațele unui bărbat de succes! Este un celebru doctor estetician FOTO

Anamaria Prodan, în brațele unui bărbat de succes! Este un celebru doctor estetician FOTO

Anamaria Prodan face furori cu postările sale din mediul online. Recent, a împărtășit cu urmăritorii săi o fotografie în care apare un domn misterios.

Anamaria Prodan s-a afișat în brațele unui celebru doctor estetician

Anamaria Prodan i-a surprins pe internauții cu una dintre postările sale. Frumoasa impresară s-a afișat în brațele unui bărbat destul de misterios. Totuși nu știm mai multe detalii de la ea și nici natura relației lor, cert este că pare extrem de fericită în prezența acestuia! Probabil fotografia este realizată în Dubai, unde Anamaria își petrece, în mare parte, timpul.

La un simplu click pe pagina acestuia de Instagram, aflăm că acesta este doctor estetician. Oare să-i fi călcat pragul cabinetului, impresara, Anamaria Prodan? Nu se știe, dar poate vom afla!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AL Ashary Clinic (@dr.ashary_clinic)

Reghecampf, executat silit

În ultima bătălie dusă între cei doi foști parteneri, Anamaria Prodan a învins! Instanța de judecată a încuviințat executarea silită a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul are de achitat suma de 24.000 de euro.

„La începutul anului Laurențiu Reghecampf a depus o Ordonanță Președențială, prin care a cerut ca instanța să stabilescă o sumă fixă pentru pensia alimentară, dar și un program de vizitate a minorului Bebeto. Într-o primă fază, instanța a decis ca antrenorul să plătească o treime din veniturile lunare.

Ulterior, Laurențiu Reghecampf a făcut apel, iar instanța a redus pensia alimentară pentru juniorul Bebeto la doar 2.000 de euro lunar”, relatează Click!

Ce a decis instanța de judecată

„Admite cererea formulată de către BEJ NAGLICI MIHAI SERBAN, de încuviinţare a executării silite privind pe creditoarea REGHECAMPF ANAMARIA – IONELA şi pe debitorul REGHECAMPF LAURENTIU AURELIAN. Încuviinţează executarea silită, în toate modalităţile de executare prevăzute de lege, a titlului executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr. 9788/15.06.2022, pronunţată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. 5703/94/2022, în vederea realizării drepturilor creditorului, pentru recuperarea creanţei rezultând din titlul executoriu, inclusiv a cheltuielilor de executare efectuate în dosarul de executare nr. 363/2022. Fără cale de atac”, se arată în decizia instanței judecătorești, publicată pe portaljust.ro.

Sursa foto: Click!

Astfel că  antrenorul trebuie să achite conform executării silite suma totală de 24 000 de euro, retroactiv, potrivit aceleași surse.

„Avocatul lui Laurențiu Reghecampf , Adrian Căvescu s-a mărginit să declare că decizia a fost anulată”, spun cei de la Click! care l-au contactat pe acesta în urma deciziei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: