Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan încearcă să demonstreze în continuare că nu a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Ce a postat pe Instagram

Anamaria Prodan încearcă să demonstreze în continuare că nu a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Ce a postat pe Instagram

Este în continuare un mister dacă Laurențiu Reghecampf a divorțat sau nu de Anamaria Prodan. Deși acesta a confirmat că s-a produs despărțirea definitivă, Anamaria Prodan încearcă să demonstreze că soțul ei a făcut o glumă. A făcut noi postări și declarații pe rețelele de socializare care să denote că divorțul nu a avut loc.

Anamaria Prodan încearcă să demonstreze în continuare că nu a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Ce a postat pe Instagram

Anamaria Prodan a postat, duminică după-amiază, pe Instagram, o poză cu întreaga sa familie, din care nelipsit este soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Cu toții pare foarte fericiți, iar impresara de fotbal a atașat imaginii și o descriere care să-i susțină negarea ei, în privința divorțului de Laurențiu Reghecampf.

”Happiness is not about getting all you want, it is about enjoying all you have (Fericirea nu este despre a obține tot ce vrei, ci despre a te bucura de tot ce ai)” , a scris, în urmă cu puțin timp, Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram.

Foto: Instagram Anamaria Prodan

În urmă cu câteva zile, Laurențiu Reghecampf a confirmat pentru publicația Fanatik faptul că da, a decis să divorțeze de Anamaria Prodan. Asta după ce exista de mai mult timp acest zvon.

”Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: ”Ne-am plictisit de subiectul ăsta. Laur a glumit”

Ulterior, a revenit Anamaria Prodan cu o altă declarație în care a precizat că soțul ei a glumit. ”Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, pentru PlaySport.ro.

Atunci, și fiul lor, Reghe Jr a intervenit, spunând că nu înțelege de ce se încearcă denigrarea părinților săi. „Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr.

Sâmbătă, mezinul familiei Reghecampf, Reghe Jr. a postat o poezie, dedicată tatălui său. „Când sunt copiii noștri mici/ Pentru ei, suntem TĂTICI/ Ce gingaș e, și sună bine/TĂTICULE, mi-e dor de tine”, este scris în prima strofă a poeziei ”Evoluție” de Traian Calancia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: