Redactia.ro
Home » Monden » Reghe Jr, poezie dedicată tatălui său, Laurențiu Reghecampf, în plin scandal al presupusului divorț

Reghe Jr, poezie dedicată tatălui său, Laurențiu Reghecampf, în plin scandal al presupusului divorț

Reghe Jr si părinții lui

În timp ce părinții lui se contrazic în confirmarea divorțului, Reghe Jr, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, a ținut să publice, pe rețelele de socializare, o poezie dedicată tatălui. Versurile sunt destul de emoționante!

Reghe Jr, poezie dedicată tatălui său, Laurențiu Reghecampf, în plin scandal al presupusului divorț

Reghe Jr. este destul de afectat de scandalul presupusului divorț al părinților săi, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Mezinul familiei a postat versuri emoționante, dintr-o poezie, pe pagina sa de Instagram, în care-și exprimă dorul față de tatăl său: ”TĂTICULE, mi-e dor de tine”.

„Când sunt copiii noștri mici,

Pentru ei, suntem TĂTICI.

Ce gingaș e, și sună bine:

TĂTICULE, mi-e dor de tine”, se arată în prima strofă a poeziei ”Evoluție” de Traian Calancia

Foto: Instagram Reghe Jr

Reghe Jr, revoltat pe jurnaliști. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ”se bat” în declarațiile despre divorț

În urmă cu câteva zile, lumea showbiz-ului era ”zguduită” de confirmarea divorțului de Anamaria Prodan, de către Laurențiu Reghecampf. Ulterior, Anamaria Prodan a interventi și a negat cele spuse de soțul ei, precizând că el a făcut o glumă pentru a-i induce în eroare pe jurnaliști. În momentul când a făcut declarația de mai jos, impresara era alături de fiul ei, Reghe Jr la masă.

”Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, pentru PlaySport.ro.

După ce mama lui a spus acestea, Reghe Jr. a intervenit și a reproșat presei că încearcă să-i denigreze părinții, dar și că aceștia sunt bine.

„Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr.

De mai mult timp circulă zvonurile despr divorț, iar atunci când a fost contactat de către o publicație, Laurențiu Reghecampf a confirmat.

”Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Reghe Jr. neagă existența unei amante în viața tatălui său

Se mai speculează că de opt ani, Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă. Atunci când a auzit acestea, Reghe Jr. a răbufnit, din nou.Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor”, a spus cel mic.

„Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte. Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor. Dacă vedeți prostituate în familia mea… atunci vom muri împreună”,  a scris Reghe Jr.

Văzând postarea fiului ei, Anamaria Prodan a intervenit cu un comentariu dur pentru cei care ”mint, trădează și dezonorează”: ”Iubitul meu drag, la noi este simplu. Cine minte, trădează, dezonorează… plătește foarte scump. Tu ești un luptător adevărat. Mama și tata nu ar face așa ceva nici într-o 100000 de vieți. Tata își respectă familia și numele, tata nu are amante, tata nu fură banii familiei ca să-i dea la astfel de femei ordinare. Trebuie să-l apărăm pe tata și să ne apărăm familia toată viața. Și cine și-a bătut joc de numele și familia noastră să plătească scump”, a scris Anamaria Prondan la postarea fiului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: