Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan intervine în subiectul momentului: «Acest părinte merită arestat!»

Anamaria Prodan intervine în subiectul momentului: «Acest părinte merită arestat!»

parintele calistrat

Părintele Calistrat Chifan se află în centrul unui adevărat scandal mediatic, după ce a fost acuzat de două enoriașe de faptul că le-ar fi agresat. Acuzațiile aduse părintelui-influencer sunt subiectul momentului, așadar nu este de mirare că deja personalitățile din showbiz au început să-și spună părerea.

Părintele Chifan este acuzat de două enoriașe de agresiune

Părintele Calistrat Chifan este acuzat de două enoriașe de faptul că le-ar fi agresat verbal și fizic. Pe de altă parte, preotul susține că relatările femeilor sunt unele eronate și nu se află în concordanță cu ce s-a întâmplat în realitate în curtea bisericii. Părintele Calistrat susține că el este victima în această ecuație, nu enoriașele care l-ar fi provocat să reacționeze într-o manieră nepotrivită.

Părintele Calistrat a devenit cunoscut în spațiul public prin prisma numeroaselor sale apariții televizate, în care oferă diferite sfaturi de viață și vorbește despre chestiunile care ne îngrijorează pe fiecare dintre noi. Atunci când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în fața casei impresarei, părintele Calistrat a fost printre primii care a criticat public atitudinea avută de Anamaria. Iată că roata s-a întors, iar acum Calistrat ține prima pagină a ziarelor!

Reacția impresarei Anamaria Prodan după ce părintele Chifan a fost acuzat de agresiune

Anamaria Prodan a văzut imaginile în care părintele Calistrat pare să lovească o enoriașă și a avut o reacție cât se poate de tranșantă.

„Am văzut imaginile (…) cred cu tărie că un preot care se bagă în subiecte mondene, de presă, nu are nimic sfânt în suflet, și nu are nicio legătură cu biserica. (…) Dacă el reprezintă Biserica Ortodoxă, înseamnă că noi, ca neam, avem probleme mari. Dacă acest om nu este pedepsit de însăși Biserica Ortodoxă, de capii bisericii, și el va sta în continuare și va lovi în continuare și alte femei, și copii (…) atunci această instituție probabil se va desființa pentru că nimeni nu va mai avea încredere în așa ceva.(…)Acest părinte merită arestat!”, a declarat Anamaria Pordan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: