Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan își calcă pe orgoliu și recunoaște că Laurențiu Reghecampf e fericit fără ea. Ce apel disperat a făcut către Corina Caciuc

Anamaria Prodan își calcă pe orgoliu și recunoaște că Laurențiu Reghecampf e fericit fără ea. Ce apel disperat a făcut către Corina Caciuc

Anamaria Prodan își calcă pe orgoliu și recunoaște că Laurențiu Reghecampf e fericit fără ea. Ce apel disperat a făcut către Corina Caciuc

Anamaria Prodan a făcut, mai degrabă subtil, un apel către Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Iată ce declarații a făcut impresara și ce speranțe are în viitorul apropiat în ceea ce privește divorțul ei de Reghe.

Anamaria Prodan își calcă pe orgoliu și recunoaște că Laurențiu Reghecampf e fericit fără ea. Ce apel disperat a făcut către Corina Caciuc

Fiecare are limitele lui, iar Anamaria Prodan simte că le-a atins. Ea a transmis un nou mesaj din care i se citește disperarea. Se pare că impresara își dorește cu ardoare ca divorțul dintre ea și Reghecampf să fie pronunțat cât mai curând posibil, așa că a făcut un apel, subtil, inclusiv către iubita actuală a lui Reghe, Corina Caciuc, conform Click!. Totodată, Anamaria Prodan pare că și-a călcat pe orgoliu și recunoaște că Reghe este fericit, într-adevăr, fără ea.

Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul! Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok!

Fetele l-au iubit și îi vor păstra o amintire frumoasă a vremurilor de mult trecute. La fel îmi învăț toți cei trei copii să îi păstreze această amintire frumoasă a celor 16 ani petrecuți împreună.

Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul.

Dacă vrea să-și viziteze copilul este bine venit, dacă nu, la fel. Nu este problemă. Bebeto s-a obișnuit în 2 ani să nu-l vadă, deci… este la latitudinea lui dacă vrea să-l vadă sau să-l ajute! Eu, Anamaria Prodan, am mers mai departe, mi-am învățat lecția și am hotărât să nu mai vorbesc despre nimic din viața mea! Eu și copiii mei vrem sa terminam mai repede acest divorț și să uităm de absolut tot.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: