Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan își sărbătorește ziua de naștere. Ce surpriză a primit din partea prietenilor

Anamaria Prodan își sărbătorește ziua de naștere. Ce surpriză a primit din partea prietenilor

GALERIE FOTO (12) Anamaria Prodan își sărbătorește ziua de naștere

Anamaria Prodan își sărbătorește ziua de naștere. Deși trece printr-o perioadă neplăcută, Anamaria Prodan este o persoană puternică. Astăzi, celebra impresară este în centrul atenției. Frumoasa vedetă împlinește 49 de ani, iar prietenii i-au pregătit o surpriză de neuitat.

Anamaria Prodan își sărbătorește ziua de naștere. Ce surpriză a primit din partea prietenilor

Anamaria Prodan își sărbătorește ziua de naștere. Astăzi, frumoasă impresară împlinește 49 de ani, iar cu această ocazie, prietenii i-au făcut un cadou de neuitat. Anamaria Prodan a fost întâmpinată cu multe buchete de flori, tort, baloane colorate și șampanie, dar și cadouri luxoase. Anamaria Prodan arată senzațional la 49 de ani, iar multe femei sunt invidioase pe trupul fără cusur al vedetei. Impresara a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare de la ziua sa, iar acestea au stârnit o mulțime de reacții. Internauții nu au ezitat să-i facă urări impresarei. De menționat că vedeta își sărbătorește ziua departe de cei trei copiii ai săi. Cele două fiice ale sale locuiesc în America, ambele având pasiuni diferite.

Anamaria Prodan sărbătorește prima aniversare fără Laurențiu Reghecampf. Cei doi au decis să divorțeze după 15 ani de relație, iar divorțul a declanșat un război mediatic între cei doi. Anamaria Prodan nu se lasă și îl acuză pe Reghe ori de câte ori are ocazia. Cei doi au împreună un copil, iar în ultimii ani au construit un făcut o avere considerabilă.

Cum a început povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți din 2008. Cei doi și-au unit destinele în Las Vegas, iar în toți anii petrecuți împreună, cei doi au făcut eforturi considerabile de a ține familia unită. Anamaria și Reghe s-au cunoscut la hotelul Intercontinental, când el era în cantonament cu echipa. S-au îndrăgostit, s-au iubit, dar fiecare și-a văzut de viața lui, cu alt partener. Atunci, cei doi au considerat că nu este timpul pentru o căsătorie. Ulterior, Anamaria și Reghe s-au reîntâlnit, iar flacăra iubirii încă ardea.

Astfel, antrenorul a divorțat de prima soție și s-a însurat cu vedeta. La acea vreme, fiica Ionelei Prodan era divorțată și avea două fete. La rândul lui, Reghecampf avea un copil cu prima soție. „Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva.Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat.

Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi.‘, povestea Anamaria la un moment dat.

Vedeta TV a declarat într-un interviu că ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie pe Laurentiu Reghecampf. „Pe Reghe, eu l-am cerut de bărbat. Am spus că dacă ne-am pierdut o dată și ne-am regăsit, să fac pasul. Am vrut să am un copil. Eu mă văd bătrână și am o obsesie să văd la masă toată familia mare. Să îi văd pe toți cum aleargă, cum mă strigă’, a spus Anamaria Prodan, în platoul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: