Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, un atac la adresa lui Reghecampf: „Ajungi doar o simplă tinichea”

Anamaria Prodan, un atac la adresa lui Reghecampf: „Ajungi doar o simplă tinichea”

GALERIE FOTO (7) Anamaria Prodan avere

Anamaria Prodan, un atac la adresa lui Reghecampf. Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se finaliza. Impresara a lansat un nou atac asupra soțului ei. De această dată, vedeta a atras atenția asupra performanțelor pe care le care în prezent Reghe, ca antrenor.

Anamaria Prodan, un atac la adresa lui Reghecampf: „Ajungi doar o simplă tinichea”

Anamaria Prodan, un atac la adresa lui Reghecampf. Deși și-a dorit să fie un divorț discret, dorința Anamariei Prodan nu i s-a împlinit. Vedeta l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf în nenumărate rânduri, chiar și în direct, la tv. Cei doi s-au atacat în direct, în timpul unei emisiunii prezentate la noua televiziune deschisă de Anamaria Prodan. De această dată,a lansat un nou atac la adresa încă soțului său, subliniind faptul că performanțele sale în calitate de antrenor sunt slabe. Astfel, după ce a văzut că Universitatea Craiova a coborât un clasament, ca performanță, sezonul acesta, a decis să îl atace pe Reghe.

Aceasta a spus că antrenorul a ajuns ”o simplă tinichea” de când a decis să plece de lângă familia sa.„Când gurile de aur de 9 kt îți iau mințile, o iei la vale și ajungi doar o simplă tinichea, care mai ”sclipește” probabil câteva secunde. Lumina pe care o împrăștia familia Prodan prin copiii de vis, demnitate, credință și forță s-a stins pentru ”mărețul limbă de aur”. Astăzi, ”înaltul limbă de aur” se zbate în mediocritate și umbra domniei sale l-a părăsit. I-a rămas cică gura de aur pecete pe viață,deoarece lumea fuge de amândoi cade aurul de 9kt”, a scris Anamaria Prodan într-un InstaStory.

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a anunțat că a depus două plângeri penale, una pentru furt și una pentru a afla cine sunt responsabilii pentru apariția pozelor cu ea dezbrăcată în mediul online. „Subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei PRODAN Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan”, a transmis Anamaria Prodan, pe Instagram.

Mesajul postat de Anamaria Prodan

Ulterior, Reghe a declarat că nu a luat niciun ban din averea regretatei artiste Ionela Prodan și nici nu-și dorește să obțină vreun ban. Anamaria Prodan a explicat că declarațiile sale sunt false, precizând că i-au fost sustrase bunuri și bani care aparțineau familiei Reghecampf Prodan, fără a fi înștiințată în vreun fel.

Ce avere a moștenit Anamaria Prodan de la mama ei

Anamaria Prodan se dedică trup și suflet meseriei sale, dar cu toate astea, vedeta a mărturisit că averea a făcut-o cu ajutorul moștenirii lăsate de mama ei, regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan. Impresara a spus că dacă nu va mai munci, se va putea descurca liniștită cu banii primiti de la mama ei.

Agentul FIFA a rămas de la Ionela Prodan cu mai multe case, numeroase conturi bancare, tablouri, bijuterii scumpe, terenuri, dar și mașini. În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan declara că averea pe care o are acum de la cea care i-a dat viață se ridică la suma de două milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: