Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, moment de sinceritate: ”Am învățat că arătatul cu degetul poate ucide”

Anamaria Prodan, moment de sinceritate: ”Am învățat că arătatul cu degetul poate ucide”

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, moment de sinceritate

Anamaria Prodan, moment de sinceritate. După ce a recunoscut că divorțează de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan este mai hotărâtă ca niciodată să fie o afaceristă puternică. Recent, impresara a avut un moment de sinceritate în public. Blondina a spus tot ce a învățat despre viața până acum.

Anamaria Prodan, moment de sinceritate: ”Am învățat că arătatul cu degetul poate ucide”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Deși nimeni nu se aștepta, Anamaria Prodan a recunoscut că divorțează de Laurențiu Reghecampf, după 15 ani de relație. Cei doi au decis să se separe, după ce antrenorul și-a oficializat relația cu noua sa iubită. Impresara este activă pe rețelele de socializare, iar recent le-a spus că internauților tot ce a învățat în viață. Vedeta a dezvăluit că viața a învățat-o că trebuie să fie atentă la greșelile altora și să învețe din ele.

De asemenea, vedeta spune că atât sufletul, cât și trupul sunt lucruri prețioase. Cât despre arătatul cu degetul, Anamaria Prodan a învățat că acesta poate ucide o persoană. Fosta soție a lui Reghe mărturisește că suferința ei nu ar trebuie să fie o durere și pentru ceilalți.

„Am învățat că o lumânare poate aprinde mii de lumânări. Un singur om poate schimba o generație… Mă strădui să împrăștii lumina. Am învățat că dacă lași toate căruțele să ți-o ia înainte nu vei mai putea înainta de praf…Am învățat că scopul primordial al vieții mele nu este să conduc firme, să dețin doctorate, să am vacanțe în insule exotice, ci să fiu un creion ce scrie povești pentru Dumnezeu.Am învățat că trebuie să învăț din greșelile altora. N-am timp să le fac eu pe toate! Am învățat că atunci când orgoliul strălucește prea tare, orice înțelepciune se întunecă. Și unde lipsește înțelepciunea, domină prostia.Am învățat că oricâtă durere aș simți, nu trebuie să devin o durere pentru ceilalți. Am învățat că Dumnezeu nu alege oamenii desăvârșiți, ci îi desăvârșește pe cei aleși. Știu multe lucruri, multe locuri frumoase. Ce am învățat eu până acum…că mai am multe de învățat!”, este postarea Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan, mesaj tranșant despre Reghe

Vedeta a scris un mesaj dur despre soțul ei, Reghe. Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț cu soțul ei, care, s-a mutat cu noua lui iubită. Cei doi urmează să devină părinți. Impresara este decisă să încheie războiul pe care îl poartă cu tatăl fiului ei. Blondina spune că Reghe este mort pentru ea și familia ei.

Acestea fiind spuse, subiectul Reghecampf a dispărut din inima, ochii si sufletul familiei mele. Suntem aici pt Dvs presa si prietenii oricând eu si copiii mei demni si “proud of us”.Aceasta a fost pedeapsa si lecția pe care familia specimenului Reghecampf a predat-o “domniei sale “, la nivel national si international. Pentru mizeriile de o viața pe care le a făcut fiecărei familii si fiecărui copil pe care Dumnezeu i le-a dat si de care cu atâta ușurintă si golanie si-a batut joc.Pentru noi, personajul REGHECAMPF este mort si din aceasta secunda, nimeni din superba noastră familie NU-I MAI PRONUNTA NUMELE SPECIMENULUI REGHECAMPF. I S-A DAT BLOCK SI IGNORE DE CĂTRE NOI …. ANYWAY fiecare pasare pe limba ei piere “ AMIN 🙏🙌 Anamaria, Rebecca, Sarah si Laurentiu jr„, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: