Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, pregătită să înceapă o nouă viață. Cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru ea

Anamaria Prodan, pregătită să înceapă o nouă viață. Cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru ea

GALERIE FOTO (3) Anamaria Prodan, pregătită să înceapă o nouă viață.

Anamaria Prodan, pregătită să înceapă o nouă viață. După ce a recunoscut că divorțează de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a decis să o ia de la zero și să se mute definitiv în Dubai. Vedeta este pregătită pentru noi începuturi, dar departe de România.

Anamaria Prodan, pregătită să înceapă o nouă viață. Cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru ea

Anamaria Prodan, pregătită să înceapă o nouă viață. După 15 ani de căsnicie, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au decis să meargă pe drumuri separate. Impresara vrea să înceapă o nouă viață, dar departe de România. Recent, vedeta este dispusă să accepte lucruri noi în viața ei, mărturisind că vrea înceapă o nouă viață. În urmă cu câteva zile, vedeta a primit multe premii în Dubai, iar la scurt timp după ce s-a întors în România, agentul FIFA a mers direct la un eveniment în Capitală.

Surprinzător, Anamaria a afișat un zâmbet larg, senin, ceea ce înseamnă că reușește să treacă cu bine peste această situație. „E un moment foarte bun în viața mea. Am lângă mine prietenii, am oamenii dragi. De mult nu m-am simțit așa bine. (…) Am greșit cumva, pentru că am ras tot. Mă întâlneam foarte rar cu prietenii, vorbeam ce-i drept la telefon, dar m-am concentrat numai pe Laurențiu și probabil nici așa nu e bine. Prea mult strică întotdeauna. (…) Acum dedic foarte mult timp copiilor, fac ceea ce-mi place, descopăr lucruri noi. E frumos!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan urmează sfaturile mamei sale, Ionela Prodan, care i-a spus întotdeauna să accepte tot ce vine în viață și să meargă cu fruntea sus. Referitor la mutarea în străinătate, impresara a contrazis informațiilor conform cărora s-ar muta definitic în Dubai. Anamaria a declarat că ar alege mereu America, care înseamnă acasă pentru ea. „Mama mi-a zis întotdeauna să accept tot ce vine în viața mea, pentru că Dumnezeu știe și ți le dă cu un scop. Și fetele îmi spun la fel, că tot ce vine și pleacă, vine și pleacă cu un rost. Așa este! (…) A fost ceva ciudat anul ăsta. ea mică a schimbat echipa, Rebeca a schimbat, s-a întors în America, bebe schimbă și el, va pleca la Boarding School în America, am schimbat și eu. Țineți minte când mă întrebați ”unde te simți bine?”? Acasă, în America”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan se gândește la o nouă relație

Impresara a mai fost căsătorită și înainte să-l cunoască pe Reghecampf, iar acum susține că s-ar putea căsători imediat după ce divorțează oficial de antrenor. De asemenea, vedeta i-a făcut portretul candidatului ideal. „Fiecare bărbat care a fost în viața mea a adus ceva frumos. Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers!”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Bărbatul perfect pentru Anamaria Prodan trebuie să fie asumat, puternic și extrem de iubitor cu ea. „Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva, așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf, trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că ai venit Anamaria Prodan și soțul sau iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu, atunci înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a adăugat Anamaria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: