Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan, reacție neașteptată după ce Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară. Ce a putut să spună impresara despre fostul iubit

Anamaria Prodan, reacție neașteptată după ce Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară. Ce a putut să spună impresara despre fostul iubit

Ce a spus Anamaria Prodan după ce Reghecamp a devenit din nou tată

Corina Caciuc a adus bucurie în viața lui Laurențiu Reghecampf, devenind pentru a patra oară mamă. Aflată în America alături de iubitul său, Ronald Gavril, Anamaria Prodan a oferit prima reacție dupa ce fostul său iubit a devenit din tată. Pe contul său de Instagram, Corina a publicat prima fotografie cu bebelușul lor, un băiețel, surprins imediat după nașterea acestuia. În mod similar cu primul lor copil, Liam, iubita lui Reghe a ales să acopere delicat fața bebelușului cu o inimioară.

Deși departe de țară, în America, alături de iubitul ei, boxerul Ronald Gavril, Anamaria Prodan a comentat situația.

„Nu mă mai întrebați despre acest om. Dacă vreți să vorbiți cu mine, putem discuta despre copiii mei și despre iubitul meu de vis, Ronald Gavril. Ce face Reghe nu ne interesează și nu este problema mea sau a familiei mele. Vă pot spune despre iubitul meu că este minunat, unic, demn, mândru, senzațional și ne aduce bucurie tuturor,” a spus Anamaria Prodan pentru click.

Reacția ei este una neașteptată mai ales că în trecut impresara a lansat un atac virulent la adresa lui Reghecampf și a Corinei Caciuc.

Anamaria Prodan iubește din nou

Anamaria Prodan (51 de ani) a subliniat că trăiește acum una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții ei. Ea și Ronald Gavril s-au mutat recent împreună în America, locuind la Los Angeles și bucurându-se de relația lor departe de ochii lumii.

Ronald Gavril se dovedește a fi un iubit atent, răsfățându-și partenera cu buchete impresionante de trandafiri roșii. Boxerul, cunoscut pentru legătura sa strânsă cu Floyd Mayweather, are o relație deosebită cu Reghe junior, fiul Anamariei și al lui Laurențiu Reghecampf.

Surse din anturajul impresarei au dezvăluit că Ronald îl iubește pe Reghe junior ca pe propriul său fiu, fiind mereu alături de el și oferindu-i sprijin în tot ceea ce face. Pe de altă parte, se pare că antrenorul de fotbal se confruntă cu probleme profesionale, aflându-se într-o situație delicată în Arabia Saudită, echipa sa fiind în pericol de retrogradare.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor întâlni în instanță în luna iunie pentru a-și soluționa divorțul. După o relație de 16 ani, cei doi au decis să își urmeze drumurile separat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: