Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan se consolează la bordul unui bolid de lux. Vei rămâne cu gura căscată când vei afla ce preț are noua sa mașină

Anamaria Prodan se consolează la bordul unui bolid de lux. Vei rămâne cu gura căscată când vei afla ce preț are noua sa mașină

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă din viața ei care este mai puțin roz. Recent, frumoasa imrpesară a recunoscut cu perdea faptul că știe că este înșelată. După ce a ales să își arate public slăbiciunile a plecat în Dubai și s-a concolat cu un nou bolid de lux.

Anamaria Prodan, bolid de peste jumătate de milion de euro

Este deja bine știut faptul că Anamaria Prodan este „campioană la materia lux și opulență” după ce mereu a apărut cu ceasuri care valorează cât un penthouse, dar și cu haine de zeci de mii de euro. De această dată, Anamaria Prodan își îneacă amarul la bordul unui nou bolid de lux și nu orice bolid, ci un Lamborghini. Mașina de colecție pe care o conduce Anamaria Prodan depășește prețul de 500,000 de euro.

Să fie oare un cadou de la Reghe pentru a-l ierta în urma discuțiilor create? Nu știm asta, dar se vede cu cohiul liber că Anamaria Prodan a slăbit considerabil, dovadă fiind filmările în care aproape este piele și os. Anamaria Prodan a publicat mai multe filmări în care conduce bolidul de lux pe străzile din Arabia Saudită, dar deși încearcă să pară fericită, sexy impresara transmite indirect că nu este chiar în apele ei.

Anamaria Prodan împăcată cu gândul că a fost înșelată

Anamaria Prodan a acordat un interviu exclusiv în care a vorbit despre tot scandalul creat în jurul famileii ei din cauza infidelităților lui Laurențiu Reghecampf. Ea spune în continuare că a auzit zvonuri despre domnișoare din viața soțului ei, dar dorește să nu creadă că Laurențiu ar fi putut face așa ceva.

Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să-mi dea putere. Mă gândesc mereu că sunt norocoasă pentru faptul că am o asemenea voință. Ai văzut vreodată un om cu adevărat puternic care cere ajutor, își arată slăbiciunile sau se întoarce din calea pe care a pornit spre atingerea succesului? Eu Nu. Iar dacă exista astfel de persoane, înseamnă că nu sunt suficient de puternice precum ar trebui. Eu sunt un om foarte puternic, si oricâte probleme si greutăți as avea, încerc să afișez mereu un zâmbet cuceritor. Dar asta nu înseamnă că și în suflet sunt fericită. (…) Am auzit, bineînțeles, am și eu urechi. Dar experiența de viață și dragostea pentru soțul meu m-au învățat că atunci când vine furtuna de nisip, trebuie să închid ochii ca nu cumva să-mi intre nisip în ochi. Furtuna trece, nisipul se așează și uite așa nimic nu mă afectează.„, a fost o mică parte din declarațiile Anamariei Prodan.