Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, show incendiar la piscină, în costum de baie. Impresara a atras toate privirile

Anamaria Prodan, show incendiar la piscină, în costum de baie. Impresara a atras toate privirile

GALERIE FOTO (7) Anamaria Prodan, show incendiar la piscină, în costum de baie.

Anamaria Prodan, show incendiar la piscină, în costum de baie. Este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România și știe că imaginea contează enorm în domeniul afacerilor. Anamaria Prodan și-a etalat formele sexy la piscină, postând pe rețelele socializare o imagine extrem de provocatoare.

Anamaria Prodan, show incendiar la piscină, în costum de baie. Impresara a atras toate privirile

Anamaria Prodan, show incendiar la piscină, în costum de baie. La aproape 50 de ani, Anamaria Prodan arată incredibil. Impresara are un trup de invidiat, și nu ezită să și-l etaleze când merge la piscină. Vedeta știe foarte bine cum să se mențină tânără, deși a dat naștere la trei copii. Anamaria Prodan și-a făcut multe tratamente care au ajutat-o să nu îmbătrănească și să se mențină tânără și frumoasă.

Blondina parcă întinerește pe zi ce trece. Recent, diva a mers la piscină, postând pe rețelele de socializare un clip video care a atras atenția tuturor internaților. În doar câteva ore a primit 40.000 de aprecieri și zeci de comentarii în care este lăudată. Anamaria a purtat un costum de baie minuscul care îi scoate în evidență formele bine lucrate. În ultima perioadă, impresara a postat tot mai multe imagini provocatoare în mediul online.

Deși în presă s-a zvonit că aceasta divorțează de Laurențiu Reghecampf, vedeta încearcă să se detașeze de toate problemele și să se relaxeze în cele mai luxoase locuri. Chiar dacă a negat cu vehemență că s-ar fi despărțit de soțul ei, din partea antrenorului, lucrurile par să fie total diferite. Acesta a fost surprins în Grecia alături de o femeie misterioasă, iar în urmă cu puțin timp a fost văzut fără verighetă.

Sătulă de scandalul provocat în urma presupului divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a plecat din România. Diva locuiește de mult timp în Dubai, acolo unde are o casă. În urmă cu câteva zile, impresara a fost surprinsă în compania unui bărbat celebru. Într-o postare de pe contul de Instagram, blondina s-a pozat cu antrenorul italian Walter Zenga. „Nou proiect în fotbal cu legenda Walter Zenga”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei cu antrenorul italian.

Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan

Scandalul legat de presupul divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, a pornit după ce antrenorul a declarat pentru un site de știri cunoscut că divorțează de mama copilului său. De asemenea, în presă au fost publicate informații neoficiale referitoare la o presupusă amantă a lui Reghe. Ulterior, impresara a negat afirmația făcută de acesta, menționând că soțul ei nu are o amantă. „Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a precizat Anamaria Prodan.

Antrenorul a declarat că a luat decizia de a se despărți de Ana, fără a mai face alte comentarii. ”Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: