Redactia.ro
Home » Monden » Anca Badiu, marcată de mai multe drame. Artista a fost la un pas să se sinucidă: „M-am confruntat cu o depresie severă”

Anca Badiu, marcată de mai multe drame. Artista a fost la un pas să se sinucidă: „M-am confruntat cu o depresie severă”

GALERIE FOTO (6) Anca Badiu, marcată de mai multe drame.

Anca Badiu, marcată de mai multe drame. Artista a trecut prin momente cumplite de-a lungul anilor, dar nu s-a dat bătută. Fosta solistă a trupei Class a suferit de depresie după ce fratele său a decedat, iar acest lucru a determinat-o să recurgă la gesturi extreme. Din fericire, vedeta s-a salvat la timp.

Anca Badiu, marcată de mai multe drame. Artista a fost la un pas să se sinucidă: „M-am confruntat cu o depresie severă”

Anca Badiu, marcată de mai multe drame. Fosta solistă a trupei Class s-a retras din lumina reflectoarelor, iar în ultimii ani a trecut prin moment dureroase. În vârstă de 42 de ani, Anca Badiu s-a retras din trupa Class, pentru a-și forma o carieră solo. Din păcate, moartea fratelui său a determinat-o pe artistă să renunțe la visul ei, așa că a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Pentru că nu putea conștientiza faptul că fratele său nu mai e printre noi, vedeta s-a confruntat cu depresia și gânduri extreme. Recent, Anca a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut, mărturisind că a vrut să se arunce în fața mașinii. „După moartea fratelui meu, viața mea nu a mai fost la fel. M-am confruntat cu o depresie severă, care s-a accentuat de când el a murit. Această depresie îmi producea anumite convulsii și din cauza aceasta am vrut să recurg la gesturi extreme, să mă arunc în fața mașinii’, a spus vedeta pentru Fanatik.

După ce și-a dat seama că are nevoie de ajutor, Anca Badiu a apelat la psihoterapie și a urmat un tratament. În prezent, artista se simte foarte bine, dar merge în continuare la medic. „Eu toată viața am suferit de anxietate. Sunt mai bine acum. Contează să apelezi la cineva de specialitate și să existe o chimie între voi. Altfel, singur, nu ai cum să reușești. Încă mai merg terapie, dar mai rar’, a mai spus artista. Vedeta susține că terapia pe care a început-o după moartea fratelui său, a fost cel mai bun lucru pe care-l putea face. Anca făcea ravagii cu trupul ei, în urmă cu 20 de ani, dar depresia a determinat-o pe aceasta să se lupte cu kilogramele în plus, ajungând de nerecunoscut.

Din ce se întreține Anca Badiu

Fosta solistă a trupei Class a renunțat la cariera solo în ultimii ani, iar acum câștigă bani din închirierea apartamentelor. Pe plan sentimental, vedeta are o relație cu un bărbat din showbiz, dar a preferat să fie rezervată în detaliile despre acesta. „Ne știm de mulți ani. Avem o relație liberă. Locuim separat în acest moment’, a spus Anca. Deși a trecut cu bine din toate aceste momente de cumpănă, Anca a spus că nu se mai gândește la căsătorie și copii. „La vârsta mea nu îmi mai doresc nici căsătorie și nici copil’, a mai spus artista.

În ceea ce privește cariera muzicală, cântăreața a anunțat că va reveni în industrie chiar din această toamnă, spunând că are deja o melodie pregătită în memoria fratelui său. „În toamnă plănuiesc să mă întorc. Am o piesă pregătită în memoria fratelui meu. Nu am putut să lansez, efectiv, până acum piesa respectivă, mai ales că atunci când o inregistram în studio, vorbeam cu el și mi-a spus că-i place, iar în noaptea respectivă a murit’, a mai povestit ea pentru Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: