Redactia.ro
Home » Monden » O artistă din România s-a tratat 10 ani de o boală, deși nu o avea. Solista a povestit ce diagnostic a primit

O artistă din România s-a tratat 10 ani de o boală, deși nu o avea. Solista a povestit ce diagnostic a primit

GALERIE FOTO (5) O artistă din România s-a tratat 10 ani de o boală, deși nu o avea

O vedetă din România a trăit 10 ani cu gândul că are o boală, pe care de fapt nu o avea. Mai mult, artista a luat și tratament și toți acești ani. Este vorba despre Anca Badiu, fosta solistă a trupei Class. Aceasta a povestit în exclusivitate despre un diagnostic pus greșit de medici.

O artistă din România s-a tratat 10 ani de o boală, deși nu o avea. Solista a povestit ce diagnostic a primit

Fosta membră a trupei Class, Anca Badiu a făcut declarații șocante despre ultimii 10 ani din viața. Aceasta a povestit pentru Antena Stars că a primit un diagnostic greșit de la medici și a primit un tratament greșit timp de 10 ani. Mai exact, medicii i-au spus Ancăi că are hernie hiatală. “La un moment dat, acum 10 ani, am avut niște crize în capul pieptului și aveam reflux gastro-esofagian. M-am dus la doctor doar că, ce să vezi? Mi-au pus un diagnostic greșit: hernie hiatală. Nu am avut pentru că am descoperit cu stupoare după 10 ani, după tratamente. Mi-au găsit o gastrită. Am făcut un tratament cu antibiotice. Am probleme cred că puțin cu fierea. Neavând această hernie hiatală, aveam probleme și cu gâtul, îmi veneau alimentele înapoi. Începând și dieta asta cu nutriționistul, am mâncat mai puțin. Deci diagnosticul a fost pus greșit”, a declarat Anca Badiu, la Antena Stars.

Anca Badiu a fost considerată una dintre cele mai frumoase și talentale artiste din România, până când a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Motivele sunt dureroase, iar probleme din viața sa au schimbat-o complet, atât fizic, cât și psihic.

Drama Ancăi Badiu

Cu toate că s-a confruntat și cu probleme de sănătate, Anca Badiu a trăit un adevărat șoc când și-a pierdut ambii părinți,aceștia fiind răpuși de boli grave. Artista se confruntă cu o depresie acută și urmează un tratament în acest sens. Mama acestei a murit la vârsta de 42 de ani din cauza unor complicații la inimă și la plămâni, iar tatăl ei, s-a stins la vârsta de 54 de ani din cauza unor probleme la ficat. „Au fost cele mai grele moment din viata mea. Cand l-au dus la groapa, am vrut sa sar dupa el. De-atunci am ramas cu spaima. Suferintele prin care am trecut ne-au unit si mai mult pe mine si pe fratii mei”, a declarat Anca la un moment dat.

În această periodă, Anca s-a confruntat și cu kilogramele în plus, dar la un moment reușise să slăbească peste 20 de kilograme. De parcă nu era de ajuns că și-a pierdut ambii părinții, Anca a fost dărâmată după ce a aflat că fratele său, Mircea Badiu a fost găsit mort, în 2015, într-un parc din Spania. Se pare că bărbatul se afla în vacanță când a suferit un infarct. La scurt timp, Anca a intrat din nou în depresie și s-a îngrășat considerabil, iar aparițiile acesteia erau un subiect principal în presă. “M-am retras în contextul în care s-au petrecut evenimente destul de dureroase în viața mea. Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit și asta a declanșat o suită de stări, cum ar fi anxietatea și depresia severă. Apoi am urmat tratamentul cu anti-depresie câțiva ani buni, kilogramele în plus, izolarea, ceea a făcut deliciul presei. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc. Ba dimpotrivă”, a spus Anca Badiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: