Redactia.ro
Home » Monden » Anca Dumitra, cunoscuta Geanina din „Las Fierbinți”, declarații despre momentul în care va deveni soție și mamă

Anca Dumitra, cunoscuta Geanina din „Las Fierbinți”, declarații despre momentul în care va deveni soție și mamă

Anca Dumitra a reușit să cucerească publicul din țara noastră cu personajul Geanina, pe care l-a adus la viață cu multă pricepere în cadrul serialului „Las Fierbinți”. Este nelipsită de pe micile ecrane, însă oamenii n-au avut mereu șansa să afle prea multe detalii despre viața sa personală. În cadrul unui interviu recent, a vorbit despre momentul în care va deveni soție și mamă.

Pentru Anca Dumitru, viața se împarte de aproape 10 ani între acasă și platourile de filmare „Las Fierbinți”. Este cunoscută publicului drept Geanina, tânăra din comuna Fierbinți care mereu își caută alesul. Personajul nu are prea mult noroc atunci când vine vorba de dragoste, iar actrița recunoaște că nici în cazul său situația nu stă diferit.

Acest lucru se datorează faptului că este foarte ocupată cu filmările, ceea ce nu îi oferă prea mult timp pentru viața personală. A ales să-și dedice mare parte din timp carierei, ceea ce a însemnat pentru ea că familia și căsătoria au fost puse pe plan secundar.

Anca Dumitra, cunoscuta Geanina din „Las Fierbinți”, declarații despre momentul în care va deveni soție și mamă

Anca mărturisește că nu și-a dorit în mod special acest lucru, ci doar s-a întâmplat. Nu a intenționat niciodată să se concentreze doar pe un anumit aspect al vieții sale, însă cariera sa a presupus și anumite sacrificii pe care le-a făcut fără să regrete.

Cu toate că își dorește să aibă o familie și într-o zi să devină mamă, actrița nu a avut parte de această împlinire până în acest moment. Cum are 34 de ani, întrebările despre acest aspect al vieții sale nu au încetat să apară, însă ea nu pare că este deranjată. Răspunde cu zâmbetul pe buze și se arată foarte pozitivă, chiar dacă alege să fie modestă și să nu dezvăluie prea multe detalii.

Știe că într-o bună zi va avea parte de împlinire și în acest plan, iar ea este curioasă și dornică să descopere ce surprize va întâmpina în viitor.

„Nu sunt atacuri sau nu le văd eu așa, chiar și cu ghilimelele de rigoare. Sunt întrebări firești, căci e o vârstă la care se întâmplă astfel de lucruri și nu e ca și cum poți să le programezi. Mă lovesc de ele, dar cam tuturor le spun că, atunci când o să fie, se va ști, cu siguranță, pentru că nu prea ai cum să păcălești cu astfel de lucruri.[…] Până acum, nu s-a desăvârșit și latura asta personală, dar nu pentru că nu mi-aș fi dorit sau pentru că aș fi fost atentă exclusiv la latura profesională, ci în felul acesta s-au conturat lucrurile până în momentul de față. Nu știu cum va fi de acum înainte. Și eu sunt foarte curioasă.”, a declarat Anca Dumitru pentru VIVA!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: