Redactia.ro
Home » Monden » Anca Pandrea a avut un accident care o lăsat-o cu multe vânătăi: „Am căzut pe scări cu capul în jos…”

Anca Pandrea a avut un accident care o lăsat-o cu multe vânătăi: „Am căzut pe scări cu capul în jos…”

Anca Pandrea a avut parte recent de o mare bucurie: pictorul Traian Tuckman a realizat pentru ea un portret în care apare de regretatul Iurie Darie. Actrița era cât pe ce să nu ajungă să ridice tabloul, deoarece a avut un accident în urma căruia s-a rănit destul de tare. Cu toate că resimte încă efectele căzăturii, a povestit cum a ajuns în acea situație care putea să aibă repercusiuni serioase.

Anca Pandrea a avut un accident care o lăsat-o cu multe vânătăi: „Am căzut pe scări cu capul în jos…”

Anca Pandrea a fost recent una dintre invitatele speciale ale expoziției „Coregrafia Artistului”, din incinta Teatrului Național. Pictorul Traian Tuckman a realizat un portret în care actrița apare alături de regretatul Iurie Darie, care s-a stins din viață în anul 2012. Vizibil emoționată de acest gest, ea a făcut tot posibilul să ajungă să ridice personal tabloul, deși accidentul pe care l-a suferit în urmă cu puțin timp era să o împiedice.

„Am o vânătaie de la cot până la umăr, am căzut, din neatenție. Ca să fac o glumă, pictorii aflați aici, la expoziție, pot lua de la mine și verde, și galben, și albastru, și maro, și mov… de la vânătaia mea (râde- n.r.). Da, am făcut un efort să ajung la expoziție pentru că, vă spuneam, am căzut ca un bou pe scări. Am pus dezinfectant, pastile, în toaletă, am acoperit, și m-am dus pe scări la toaleta de vară. O dată, de două ori. Și apoi am am stins lumina, de ce… nu știu.”, a declarat Anca Pandrea pentru ciao.ro.

Cum s-a accidentat Anca Pandrea

Într-un moment de neatenție, doamna Pandrea și-a pierdut echilibrul și a picat. S-a lovit la cap și la mână, iar pe corpul său sunt încă vizibile efectele acestei întâmplări nefericire. Norocul actriței a fost că în acel moment nu era singură, ci alături de una dintre prietenele sale. Femeia a ajutat-o să se ridice și nu a fost necesară intervenția cadrelor medicale.

„Și am căzut pe scări cu capul în jos, picioarele pe scări, nu pot să-ți arăt ce am pe mână. Noroc că eram cu o prietenă, Zoița, am strigat la ea și m-a ajutat să mă ridic. Din neatenție. De atunci mă ridic ușor, merg ușor. Dar am venit să ridic lucrarea cu mine și Iura, este absolut superbă, realizată de Traian Tuckman. De asemenea, mi s-a dăruit și o carte veche de vreo 50 și ceva de ani. Acolo este o fotografie cu Iura pe care nu o am.”, a mai adăugat aceasta.

Pe lângă acest incident, Anca Pandrea a mai mărturisit că urmează să-și mai facă niște investigații. Se confruntă cu probleme de sănătate și intenționează să plece în concediu, dar înainte și-a dorit să se asigure că totul este în regulă cu organismul său.

„Am făcut CT la plămâni, să vedem dacă sunt ok, săptămâna viitoare o să aflu rezultatul. Și în funcție de asta, o să văd dacă pot pleca și eu câteva zile la munte.”, a mărturisit actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: