Redactia.ro
Home » Știri » Anca Pandrea a făcut dezvăluiri șocante! Ce a făcut cu corpul lui Iurie Darie înainte să fie îngropat: ”Am dormit o noapte”

Anca Pandrea a făcut dezvăluiri șocante! Ce a făcut cu corpul lui Iurie Darie înainte să fie îngropat: ”Am dormit o noapte”

Anca Pandrea a făcut dezvăluiri șocante! Ce a făcut cu corpul lui Iurie Darie înainte să fie îngropat: ”Am dormit o noapte”

Anca Pandrea a făcut dezvăluiri șocante! Actrița a mărturisit ce a făcut cu corpul lui Iurie Darie până a fost înmormântat. 

Anca Pandrea a făcut dezvăluiri șocante

Anca Pandrea și Iurie Darie au format unul dintre cele mai îndrăgite și controversate cupluri din lumea teatrului. S-au iubit timp de 26 de ani, iar povestea lor de dragoste a fost una admirată de toți. Finalul poveștii a fost unul tragic, atunci când actorul Iurie Darie a încetat din viață la vârsta de 83 de ani din cauza unui atac cerebral.

Anca Pandrea a făcut dezvăluiri șocante! Actrița a suferit cumplit după pierderea iubitului ei, însă, la 8 ani de la moartea lui Iurie Darie, aceasta a mărturisit lucruri șocante despre ce s-a întâmplat în ultimele momente până ce corpul actorului a fost înmormântat.

După o lungă suferință, Iurie Darie a murit pe 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani, din cauza unui atac cerebral. Anca Pandrea, în vârstă de 76 de ani, a povestit recent ce s-a întâmplat în noaptea în care actorul s-a stins din viață potrivit unica.ro.

”Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează”, a mărturisit Anca Pandrea.

Cum s-au cunoscut Anca Pandrea și Iurie Darie

Anca Pandrea și Iurie Darie au fost împreuna 26 de ani. Pentru prima dată, actrița, care încă trăiește în trecut, a povestit cum l-a cunoscut pe bărbatul vieții ei. O întâmplare incredibilă a născut o iubire care nu s-a stins nici măcar în ziua în care actorul a plecat într-o lume mai bună.

Se știau de când Anca Pandrea avea doar 27 de ani, dar atunci nu s-a legat nimic între ei. Deși actrița recunoaște că Iurie Darie avea un farmec aparte, fiecare dintre ei era implicat în altă relație, așa că nu a existat nicio scânteie.

“Era o superbitate, avea un zâmbet, un farmec, dar nu era pentru mine. Ne-am cunoscut la teatru, eram colegi, dar am început să ne iubim după ce a murit soția lui, Consuela Darie, care era și ea colegă cu noi. L-am descoperit pe Iura la 40 de ani. El a făcut primul pas, intrând pe fereastră, că nu aveam cheie. A crezut că glumesc, dar nu am glumit. Poate dacă intra pe ușa, bea o cafea, stâtea liniștit și pleca. Asa, de pe fereastra a sărit direct pe mine și am rămas împreuna 26 de ani”, a spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: