Redactia.ro
Home » Monden » Anca Pandrea a spus adevărul după 8 ani de la moartea lui Iurie Darie. Ce s-a întâmplat cu trupul actorului

Anca Pandrea a spus adevărul după 8 ani de la moartea lui Iurie Darie. Ce s-a întâmplat cu trupul actorului

Anca Pandrea a spus adevărul după 8 ani de la moartea lui Iurie Darie

Viața actriței Anca Pandrea s-a schimbat complet în urmă cu 8 ani, după ce soțul său, îndrăgitul actor Iurie Darie a murit. Pe 9 noiembrie 2012, actorul s-a stins în brațele soției sale, care l-a îmbrățișat și sărutat ore în șir, pentru a-i ține trupul cald. Anca Pandrea a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în seara în care soțul său a murit.

Anca Pandrea a spus adevărul după 8 ani de la moartea lui Iurie Darie. Ce s-a întâmplat cu trupul actorului

Anca Pandrea și Iurie Darie au fost împreună 26 de ani, asta până când moartea a decis să-i despartă. La opt ani de la moartea îndrăgitului actor Iurie Darie, Anca Pandrea povestește ce a făcut în noaptea în care soțul său s-a stins din viață. Conform acesteia, deși Iurie murise, trupul lui a rămas încă cald timp de câteva ore, deoarece Anca l-a ținut în brațe și l-a sărutat. Mai mult, actrița mărturisește că a dormit cu trupul lui morrt în brațe. „Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează”, a spus Anca Pandrea cu ochii în lacrimi.

În data de 9 noiembrie, s-au împlinit opt ani de la moartea unuia dintre cei mai îndrăgiți actori din România, Iurie Darie. Strada pe care actorul a locuit împreună cu soția sa, nu a fost rebotezată, chiar dacă există o cerere în acest sens. Soția sa, Anca Pandrea a fost cea care a cerut în 2012 Primăriei Capitalei să numească strada pe care cei doi au locuit, să fie numită Iurie Darie. „N-am primit încă un răspuns pentru că, din câte mi s-a transmis, cererea nu a intrat încă pe ordinea de zi pentru a putea fi votată. Voi încerca să urgentez demersul, că vreau să mai fiu în viață când va exista Strada Iurie Darie”, a spus Anca Pandrea.

Povestea de iubire dintre Anca Pandrea și Iurie Darie

Anca Pandrea și Iurie Darie au avut o poveste de iubire cum numai în filme vezi. Cei doi actori s-au cunoscut la teatru, iar timp de 13 ani, cei doi au fost doar prieteni. La acea vrema, Iurie era însurat cu frumoasa Consuelo, care pe patul de moarte a rugat-o pe prietena sa, Anca, să aibă grijă de soțul așa. La vârsta de 40 de ani, Iurie Darie i-a schimbat viața actriței. „Iubirea vine când vrea Dumnezeu, iar când la 40 de ani l-am întâlnit pe Iura ca iubit și ca tot, n-a mai existat niciun semn de întrebare pentru mine, a fost definitiv. Noi eram colegi la teatru de când aveam eu 27 de ani, dar n-aveam nicio treabă de genul acesta”, a mai spus Anca Pandrea.

Cei doi și-au dorit mult un copil,dar nu a reușit să rămână însărcinată, iar cu toate că nu au mers la Starea Civilă, Anca Pandrea și Iurie Darie s-au cununat religios după ce el a cerut-o în căsătorie la emisiunea „Din Dragoste”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: