Redactia.ro
Home » Monden » Anca Pandrea și Iurie Darie, o iubire care depășește granița cu moartea! Cum îi onorează actrița amintirea

Anca Pandrea și Iurie Darie, o iubire care depășește granița cu moartea! Cum îi onorează actrița amintirea

GALERIE FOTO (5) Anca Pandrea și Iurie Darie, o iubire care depășește granița cu moartea! Cum îi onorează actrița amintirea

Chiar dacă au trecut aproape nouă ani de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea nu se poate obișnui că acesta nu mai este. Iubirea lor sfidează granițele cu moartea!

Anca Pandrea și Iurie Darie, o iubire care depășește granița cu moartea

În urmă cu aproximativ nouă ani, actorul Iurie Darie s-a stins din viață, însă odată cu moartea sa, a luat o parte și din partenera sa, Anca Pandrea. Actrița nu și-a revenit nici acum și nu înțelege că bărbatul pe care l-a iubit și îl va iubi toata viața, nu mai este printre cei vii.

Anca Pandrea, soția actorului, a trecut cu mare greutate peste evenimentul nefericit, fiind încurajată de cei care i-au fost prieteni apropiați atât ei, cât și lui Iurie Darie. Timpul s-a scurs, însă Anca nu-l poate uita! Actrița îl ia pe Iura peste tot cu ea și nu se desparte niciodată de fotografia lui.

Anca Pandrea și Iurie Darie, o iubire care depășește granița cu moartea! Actrița suferă de mai multe afecțiuni cronice, printre care și o insuficiență cardiacă și pulmonară. În contextul pandemiei de coronavirus, actrița s-a protejat cât a putut pentru a nu contracta virusul ucigaș. Ba chiar, a fost nevoită să renunțe și la vizitele regulate pe care le făcea la mormântul iubitului ei Iura.

”Nu am mai fost la el de când a început starea de urgență. În luna martie, de ziua lui, aranjasem totul pentru o nouă expoziție în foaierul Teatrului de Comedie, cumpărasem chiar și o sută de pahare de sticlă, dar nu am mai putut face nimic, pentru că a venit pandemia. În vară, medicul pneumolog nu mi-a dat voie să merg la el, din cauza temperaturilor ridicate, iar acum este din nou nebunie”, a declarat Anca Pandrea.

Încă de la moartea actorului, Anca Pandrea poartă cu ea fotografia bărbatului iubi, în piept sau pe șapcă.Nu contează unde se află sau unde merge. Zilele trecute, actrița a fost la piață, iar după ce și-a făcut cumpărăturile necesare, vedeta s-a întors acasă. Pe alee, s-a întâlnit cu un vecin, cu care a stat la povești preț de câteva minute. Apoi, a intrat în locuința sa.

“Între anii 1986-2012 a locuit şi a creat celebrul actor de film, teatru şi desenator Iurie Darie – sufletul, viaţa şi iubirea actriţei Anca Pandrea”, este mesajul scris pe placa comemorativă de pe peretele casei în care locuiește acum soţia regretatului actor.

Anca Pandrea și Iurie Darie, o iubire care depășește granița cu moartea! Cum îi onorează actrița amintirea

Anca Pandrea și Iurie Darie au avut o relație de 26 de ani

Povestea de dragoste dintre Anca Pandrea și Iurie Darie a durat 26 de ani. Cei doi au format unul dintre cele mai longevive și sudate cupluri din showbiz-ul românesc, iar Anca Pandrea continuă să aibă o relație specială cu al ei Iura.

Anca Pandrea și Iurie Darie, o iubire care depășește granița cu moartea! Acum, cei doi au o relație care sfidează granița morții. Ori de câte ori simte nevoia, vedeta se consultă cu Iura și au orele lor târzii în care comunică.

Anca Pandrea și Iurie Darie, o iubire care depășește granița cu moartea! Cum îi onorează actrița amintirea

”N-aș putea să rezist fără să iau legătura cu el. N-aș putea să supraviețuiesc fără această putere de a comunica cu el. Este în sufletul meu și sufletul ți-l porți cu tine tot timpul. Dacă n-aș avea puterea să vorbesc cu el și să-l simt că-mi răspunde mental… cred că nu rezistam. Când am întâmplări neplăcute, mă uit la fotografia lui și parcă i se schimbă culoarea fotografiei și privirea. Țin cont și reacționez în funcție de ce vorbesc cu el. Între ora 24 și 4:00 dimineața când se deschide cerul. Vorbesc când simt nevoia să vorbesc cu el. De abia aștept să ajung acolo să văd ce face el”, mai spunea Anca Pandrea.

Pe data de 9 noiembrie 2012, Iurie Darie a murit la vârsta de 83 de ani după o lungă suferință.  Actorul a avut mari probleme de sănătate în ultimele luni de viață. După ce a fost operat, starea sa a început să se deterioreze din ce în ce mai mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: