Redactia.ro
Home » TV » Anca Serea, îngrijorată la început de an școlar. Cum încearcă să-și imunizeze cei 6 copii înainte de a reveni în bănci, printre colegii de școală

Anca Serea, îngrijorată la început de an școlar. Cum încearcă să-și imunizeze cei 6 copii înainte de a reveni în bănci, printre colegii de școală

Viața de mamă pentru șase copii nu e deloc ușoară, mai ales când ești și vedetă TV. O simte pe pielea ei chiar Anca Serea, care are ceva griji chiar la începutul unui nou an școlar. Prezentatoarea le-a dezvăluit mămicilor care o urmăresc cum încearcă să-și imunizeze copiii înainte de a reveni în bănci, printre colegii de școală.

Dincolo de cariera sa TV, soția lui Adi Sînă este și o mamă model a 6 copii minunați. Însă cu o familie așa numeroasă, vedeta Prima TV începe cu ceva griji în plus anul școlar.
Anca Serea este una dintre mămicile active în mediul online, ea împărtășind cu fanii săi mai tot ce se întâmplă în viața sa. Așa se face că urmăritprii ei au aflat unul dintre acele gânduri care nu îi dă pace în ultima vreme.

Anca Serea, îngrijorată la început de an școlar. Cum încearcă să-și imunizeze cei 6 copii

Soția lui Adi Sînă își face ceva griji având în vedere că în ultima perioadă numărul de cazuri de Covid-19 este din nou în creștere. Ca orice mamă care are acasă copii preșcolari și școlari, vedeta și-a luat ceva măsuri de prevenție ca să își imunizeze copiii în fața oricărui pericol.

Anca Serea a împărtășit fanilor săi de pe Instagram cum abordează procesul de imunizare pentru copiii săi. Aceasta a povestit că le dă micuților Vitamina C și jeleuri cu ulei de pește.

Totodată, are grijă ca alimentația să includă multe fructe și legume, mai ales pe cele de sezon. Totodată, copiii lui Adi Sînă și Ancăi Serea consumă pește de două ori pe săptămână și o dată pe săptămână carne de curcan.

Nu lipsesc din meniul zilnic freshuri de fructe proaspete și miere de manuka cu lămâie și scorțișoară în fiecare dimineață.

La capitolul sănătate, Anca Serea a tot avut emoții în ultimii ani. Într-o escapadă în Turcia, a trecut și pragul unei clinici pentru câteva analize mai aprofundate.

Însă din nefericire, rezultatele nu au fost cele mai grozave grozave. Cu toate acestea, soția lui Anca Serea este optimistă în privința sănătății ei și tratamentele pe care le urmează.

„Hemoglobina la limita inferioară, însă feritina a scăzut din nou. Urmez tratament permanent. Sper că în curând va fi mai bine”, a răspuns Anca Serea unui internaut care a întrebat-o cum mai stă cu anemia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: