Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea, prin spitale, în prag de Sărbători: „E o perioadă agitată în vieţile noastre”

Anca Serea, prin spitale, în prag de Sărbători: „E o perioadă agitată în vieţile noastre”

Anca Serea trebuie să facă faţă unor probleme destul de mari, în prag de Sărbători. Din păcate, zilele acestea n-a putut sta acasă cu copiii şi nici n-a avut timp să pregătească delicatesele pentru masa de Crăciun.

Prezentatoarea TV a declarat că abia mai poate face față responsabilităților, întrucât mama ei este foarte bolnavă și trebuie să aibă grijă de ea.

Mama Ancăi Serea este bolnavă

Când toată lumea se bucură de aceste zile și petrece deja în avans pentru venirea lui Moș Crăciun, Anca Serea a ajuns la spital. Nu ea se confruntă de această dată cu probleme de sănătate, ci cea care a adus-o pe lume.

Mama sa are unele probleme de sănătate, despre care vedeta nu a oferit detalii, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

„Eu am stat cu mama la spital la Colentina aproape toată ziua, are o perioadă în care nu se simte foarte bine”, a spus Anca Serea, pe Instagram.

Familia a rămas şi fără bonă

Anca Serea a mai rămas fără un alt ajutor de nădejde. Este vorba despre bona ei, care pleacă, în perioada sărbătorilor, pentru a fi împreună cu familia.

Eu am stat cu mama la spital la Colentina aproape toată ziua, are o perioadă în care nu se simte foarte bine. Este și a fost o perioadă foarte agitată în viețiile noastre. Așa că astăzi este o zi grea pentru noi, pentru familia noastră…

Pentru că bona Leahei, Mery, îngerul protector al familiei noastre, eu așa îi spun, ea va pleca la familia ei.

Are 3 fetițe și i-am scris o felicitare, așa că va fi o zi grea. Sperăm să se întoarcă, așă că nu știm cum se va obișnui Leah și cum ne vom obișnui noi cu absența ei.

Ne-a promis că se va întoarce la începutul lunii februarie. Cu siguranță nu va fi simplu pentru noi, mai ales că ne-am obișnuit cu prezența ei. Este un om cu energie foarte bună, foarte dedicată și Leah și copiii o iubesc foarte tare”, a dezvăluit Anca Serea pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: