Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu, alături de un actor celebru. Cei doi apar tot mai des împreună

Anca Țurcașiu, alături de un actor celebru. Cei doi apar tot mai des împreună

GALERIE FOTO (5) Anca Țurcașiu, bunica

Anca Țurcașiu, alături de un actor celebru. Artista a divorțat de fostul soț, stomatologul Cristian Georgescu în 2020, iar de atunci este o femeie liberă. Vedeta a declarat că viața i s-a transformat total după divorț, iar acum se simte împlinită. Deși nu a oferit detalii despre viața sa amoroasă, Anca Țurcașiu apare tot mai des în compania unui actor celebru. Este vorba despre Gabriel Fătu.

Anca Țurcașiu, alături de un actor celebru. Cei doi apar tot mai des împreună

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a divorțat în urmă cu doi ani de stomatologul Cristian Georgescu, impreună cu care are un fiu, Radu, de 23 de ani. Artista a declarat în nenumărate rânduri că se simte o femeie împlinită, iar după divorț viața i s-a schimbat din multe puncte de vedere. Dacă fostul soț și-a refăcut viața alături de o altă femeie, Anca Țurcașiu a declarat că este dispusă să întâlnească pe cineva.

În ultima vreme, Anca a fost surprinsă în compania actorului Gabriel Fătu. Mai mult, pe rețelele de socializare apar multe imagini cu ei doi, semn că sunt foarte apropiați. Momentan niciunul dintre ei nu a vorbit despre asta. Cu toate astea, cântăreața declara că este deschisă în fața unei noi relații, dar își dorește să cunoască un bărbat care să o aprecieze pentru ceea ce este ea. „Cred în dragoste adevărată. Absolut! E lucrul care e cel mai important în această viață. Eu personal trăiesc pentru iubire, oferind iubire. Cred că mă face cea mai fericită iubirea. E foarte greu să găsesc pe cineva care să mă înțeleagă. Este foarte complicat, pentru că este foarte greu să delimitezi această idee de «Anca Ţurcaşiu». E foarte greu să găsesc pe cineva care să mă cunoască, să mă-nţeleagă, să mă iubească nu pentru că sunt Anca Ţurcaşiu”, spunea vedeta.

Anca Țurcașiu, relație apropiată cu Gabriel Fătu

Gabriel Fătu a divorțat în aceeași perioadă cu Anca Țurcașiu. Se pare că acest lucru i-a apropiat, având în vedere că cei doi petrec mult timp împreună. Potrivit imaginilor din mediul online, Anca și Gabriel se simt foarte bine împreună, mai ales că fac echipă și pe scena profesională. Cei doi joacă într-un spectacol ”Rude cu nevasta-mea”. Contactat de jurnaliști, actorul Gabriel Fătu a declarat că sunt doar prieteni fără a oferi prea multe detalii.

În ultima vreme, Anca Țurcașiu s-a axat numai pe propria personaă și chiar s-a reinventat la cei 52 de ani ai săi. „Suflet vindecat! Ce complicat! Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta.Sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu pentru că merit!

Simt că merit! Sunt foarte fericită că am început să muncesc, am început să lucrez, că am oameni în jurul meu care simt că mă iubesc și mă apreciază și mă valorifică.Fac tot ce pot ca să îi fac fericiți să le transmit tot ce sunt eu pe pământ, iubire!”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: