Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu atrage atenția cu felul în care arată. Cum se menține în formă la vârsta de 51 de ani

Anca Țurcașiu atrage atenția cu felul în care arată. Cum se menține în formă la vârsta de 51 de ani

GALERIE FOTO (5) Anca Țurcașiu atrage atenția cu felul în care arată.

Anca Țurcașiu atrage atenția cu felul în care arată. La 51 de ani, Anca Țurcașiu arată bestial. Este una dintre cele mai apreciate artiste din țară, atrăgând atenția din ce în ce mai mult asupra corpului său. Recent, vedeta a spus care este secretul unei siluete de invidiat.

Anca Țurcașiu atrage atenția cu felul în care arată. Cum se menține în formă la vârsta de 51 de ani

Anca Țurcașiu atrage atenția cu felul în care arată. În urmă cu un an, Anca Țurcașiu a divorțat după mai bine de 20 de ani de căsătorie. În prezent, viața vedetei s-a schimbat, iar acest lucru se poate observa din imaginile postate pe rețelele de socializare. Cântăreața este vegetariană de 30 de ani, având o siluetă absolut senzațională. Mai mult, Anca face mult sport, iar unul dintre preferatele activități sportive este înotul.

De asemenea, artista adoră să facă și fitness, iar rezultatele sunt unele pe măsură. Recent, vedeta a postat pe Facebook mai multe imagini în costum de baie, în timp ce se afla la piscină, cu două greutăți în mâini. „Ieri «am prins doi iepuri», soarele și antrenamentul în același timp”, a notat artista în mediul online.

La scurt timp, urmăritorii acesteia au reacționat la postările acesteia, oferindu-i peste 1.300 de aprecieri și complimentând-o pentru modul în care arată la 51 de ani. „Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 m”, declara vedeta în urmă cu ceva timp.

Anca Țurcașiu, despre divorțul de fostul soț

La aprope un an de fostul soț, medicul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a făcut câteva declarații despre acest subiect. Fără a-i pomeni numele fostului soț, aceasta a declarat că fiecare perioadă grea pe care a trăit-o este o adevărată lecție. “Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a spus artista.

Anca Turcasiu a divortat

După 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au decis să pună capăt relației și să o ia pe drumuri separate. Cea care a făcut anunțul separării a fost chiar artista, care a postat un mesaj public pe Facebook. ”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo Sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului”, spunea artista în iulie 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: