Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu a divorțat. Vedeta și soțul ei s-au separat după 20 de ani împreună

Anca Țurcașiu a divorțat. Vedeta și soțul ei s-au separat după 20 de ani împreună

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei, Cristian Georgescu, alături de care a petrecut ultimii 20 de ani. Vestea acestei separări a șocat lumea mondenă, mai ales că nu se știa ca cei doi să aibă probleme în relația lor.

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei, după 20 de ani de căsnicie. Vedeta și soțul ei, medicul Cristian Georgescu, și-au spus adio după o relație de lungă durată, în care nu au arătat niciodată probleme de cuplu.

Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de vedetă, luni, pe pagina sa personală de Facebook.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a spus vedeta.

În anul 2017, s-a mai zvonit că Anca Țurcașiu ar divorța de soțul ei, dar la acel moment ea a pus capăt speculațiilor și a afirmat că nu este nicio șansă ca ea și soțul ei să își spună adio.

„Nu am divorţat şi nici nu am de gând. Totul este o invenţie, o aberaţie, o joacă ce s-a transformat dintr-un răspuns în bătaie de joc în altceva… Cineva m-a întrebat de o sută de ori dacă am divorţat şi eu i-am spus tot de atâtea ori că nu am divorţat. Dar mi-a spus că ştie sigur că am divorţat şi în bătaie de joc i-am spus că dacă ştie mai bine înseamnă că aşa e. Dar se pare că totul a fost împotriva mea. Seara am fost împreună cu soţul meu de mână la un eveniment. Asta este culmea că nu am fost văzută acolo, împreună. Iar a doua zi am plecat la Bacău, unde am avut spectacole… M-a luat prin surprindere aiureala şi avalanşa asta. Mai ales că eu sunt un om atât de discret, elegant, la locul meu şi nu mă interesează niciun fel de discuţie cu nimeni şi nu sunt interesată să apar pe genul acesta de subiecte. Ţânţăreanu e un năstruşnic şi un glumeţ, un tip care face afirmaţii, aşa se joacă mereu şi a cam exagerat. De fapt, cu siguranţă, a exagerat. M-a supărat, dar eu îl iert”, spunea atunci Anca Ţurcaşiu.

Anca Țurcașiu și soțul ei, medicul Cristian Georgescu, au împreună un fiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: