Redactia.ro
Home » Știri » O recunoști? În urmă cu 30 de ani era una dintre cele mai frumoase artiste din România

O recunoști? În urmă cu 30 de ani era una dintre cele mai frumoase artiste din România

GALERIE FOTO (3) Anca Turcasiu in tinerete

Se pare că pentru unele persoane, timpul nu își pune amprenta asupra fizicului lor. În urmă cu 30 de ani, Anca Țurcașiu era considerată una dintre cele mai frumoase artiste din România. Ei bine, și la vârsta de 50 de ani, artista arată la fel de bine.

O recunoști? În urmă cu 30 de ani era una dintre cele mai frumoase artiste din România

Îndrăgita actriță, Anca Țurcașiu arată la vârsta de 50 de ani mai bine ca la 30. Vedeta știe să fenteze trecerea timpului, corpul ei arătând ca la 30 de ani.

Artista are un trup de invidiat, mai ales de femeile de aceeași vârstă cu ea. Corpul ei tonifiat și cu forme voluptoase, întoarce capul oricărui bărbat.

Vedeta a postat în urmă cu câțiva ani o fotografie pe rețele de socializare de pe vremea când era manechin și a fost desemnată Miss Litoral în anii 90. Mai exact, avea doar 14 ani.

Anca avea o siluetă de manechin, cu forme absolut perfecte pe care, a reușit, din câte se pare să și le mențină intacte.

In urma cu 30 de ani, pe plaja din Mamaia”, a scris Anca Turcasiu pe reteaua de socializare, la descrierea imaginii.

Aceasta a primit în 1986 o mențiune, ca omagiu adus vocii sale impresionante, declarând că mama sa a încurajat-o să devină actriță.

Anca Țurcașiu are o familie frumoasă

Actrița Anca Țurcașiu are o familie foarte frumoasă alături de soțul său, Cristian Georgescu și fiul lor, Radu.

Anca Țurcașiu s-a căsătorit cu medicul Cristian Georgescu în 1998, petrecerea având loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Cei doi au fost cununați de soții Tânțăreanu, Cristian și Manuela, având 400 de invitați la nuntă.

Eu am un bărbat de 21 de ani cetățean american și puteam să trăiesc foarte relaxată în California, undeva pe malul oceanului. Și nu am făcut asta, a venit el după mine, pentru că ne-am dat seama că am fi fost nefericiți toată viața trăind acolo. Da, pentru că n-are legătură țara cu fericirea. N-are legătură, sunt multe alte lucruri care te fac fericit. familia, casa, prietenii, anturajul, spectacolele, mărturisea actrița cu ceva timp în urmă.

Cei doi au împreună un băiat în vârstă de 21 de ani, cu care actrița este foarte mândră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: