Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu i-a șocat pe fanii săi. Artista a explicat de ce nu ar vrea să fie bunică: „Dacă o să mi se pună copilul în brațe…”

Anca Țurcașiu i-a șocat pe fanii săi. Artista a explicat de ce nu ar vrea să fie bunică: „Dacă o să mi se pună copilul în brațe…”

Anca Țurcașiu, bunica

Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, a explicat de curând de ce nu ar dori să fie bunică. Aceasta susține că nu este pregătită. Iată motivul care i-a șocat pe fanii săi!

Anca Țurcașiu nu este pregătită să devină bunică

După ce a devenit de curând soacră, în luna aprilie, când fiul său a făcut legătura supremă și a spus marele „DA” alături de aleasa inimii lui, la finalul lunii aprilie. De atunci și până acum, artista s-a tot gțndit la posibilitatea de a deveni bunică și recunoaște că nu este pregătită să crească încă un copil, deoarece mitul susține că mama băiatului se ocupă de nepoți.

„Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască.

E rea zicala aia cum că „mamele de băieți cresc nepoții”. Nu-mi place.

Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că…”, a declarat Anca Țurcașiu pentru „Impact.ro.”

Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu nora ei

Anca Țurcașiu a povestit că se înțelege de minune cu Andreea, nora ei. Aceasta a povestit că încă de la prima întâlnire, tânăra i-a spus artistei pe numele mic:

„În niciun caz nu mi-am imaginat această postură într-un fel anume! De altfel, aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic încă din primul moment. Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt.Am considerat-o pe Andreea ca și copilul meu. Nici nu se pune problema să mă amestec în povestea lor sau să observ ceva de la distanță. Dacă ei vor dori un sfat sau o părere, atunci, da, cu dragă inimă mă voi implica.Dar altfel, voi fi aici doar pentru a le oferi iubire și protecția mea permanentă”, a sunat „promisiunea de credință”, a declarat Anca Țurcașiu pentru PLaytech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: