Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu, primele declarații despre relația cu Gabriel Fătu: “Ne-am apropiat foarte tare”

Anca Țurcașiu, primele declarații despre relația cu Gabriel Fătu: “Ne-am apropiat foarte tare”

Anca Țurcașiu, primele declarații despre relația cu Gabriel Fătu

Anca Țurcașiu, primele declarații despre relația cu Gabriel Fătu. Actrița a făcut primele declarații despre relația cu colegul ei, Gabriel Fătu. Anca Țurcașiu a vrut să lămurească lucrurile după ce s-a zvonit în presă că s-ar fi cuplat cu îndrăgitul actor.

Anca Țurcașiu, primele declarații despre relația cu Gabriel Fătu: “Ne-am apropiat foarte tare”

Anca Țurcașiu a divorțat în 2020 de Cristian Georgescu, după un mariaj de mai bine de două decenii. Cei doi au împreună un fiu, Radu, în vârstă de 23 de ani. Artista arată incredibil la 52 de ani, iar pe plan profesional este împlinită. În presă s-a zvonit că actrița ar avea o relație amoroasă cu Gabriel Fătu, colegul ei de scenă. Așadar, vedeta a vrut să clarifice lucrurile și să spună adevărul despre acest lucru. Cei doi petrec mult timp împreună și frecventează aceeași sală de sport. Anca Țurcașiu a declarat că între ea și Gabriel Fătu există o relație de prietenie și nimic mai mult. ”Noi suntem ca frații. Avem o prietenie frățească. Ne-am apropiat foarte tare pentru că avem un spectacol împreună în care jucăm, Rude cu nevastă-mea. Am fost în turneu, ne-am împrietenit. De aceea ne-am dus și împreună la sală. Suntem colegi și prieteni foarte buni. Asta nu înseamnă că nu avem voie să postăm fotografii. Nu înseamnă că avem ceva”, a declarat, pentru FANATIK, Anca Țurcașiu.

De asemenea, vedeta a recunoscut că este o femeie curtată. Cu toate astea, Anca a mărturisit că își dorește, la un moment dat, să își refacă viața. ”Și dacă mă vede cineva că trec strada cu Dan Bittman, nu înseamnă că am ceva cu el. Suntem prieteni. Și dacă am făcut poze la ziua lui, nu înseamnă că avem ceva. Nu pot să mă mai văd cu nimeni, că spune lumea că avem ceva. Suntem foarte apropiați…”, a mai spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: