Redactia.ro
Home » Sport » Ancheta s-a încheiat! Ce au descoperit investigatorii în cazul morții lui Kobe Bryant

Ancheta s-a încheiat! Ce au descoperit investigatorii în cazul morții lui Kobe Bryant

Kobe Bryant, ancheta

Văduva fostului mare baschetbalist a solicitat găsirea vinovaților pentru accidentul din luna ianuarie în care soțul și fiica sa au decedat.

Ancheta s-a încheiat! Investigatorii au prezentat un raport final în cazul morții lui Kobe Bryant. Potrivit acestuia, pilotul elicopterului, Ara Zobayan, în vârstă de 50 ani nu a consumat băuturi alcoolice sau droguri înaintea accidentului.

„Testele toxicologice nu au detectat nicio prezenţă de alcool sau droguri. Substanţele testate includ: benzodiazepină, cocaină, fentanil, heroină, marijuana, opioide, feniciclidină, şi amfetamină”, indică raportul legiştilor din Los Angeles.

Potrivit anchetatorilor, elicopterul avea o viteză de 296 km/h în momentul prăbușirii. Toate cele 9 persoane au decedat.

Concluzia la care au ajuns anchetatorii în cazul morții baschetbalistului

Kobe Bryant și ceilalți pasageri ai elicopterului au fost neglijați, se scrie în documentul prezentat justiției americane. Avocații fratelui pilotului decedat au spus că, pasagerii știau riscurile la care se expun dacă nu respectă normele de siguranță. Soția lui Kobe Bryant a depus o plângere pe numele pilotului, dar și a companiei care deținea elicopterul. Și rudele celorlalte victime au luat aceeași decizie.

Kobe Bryant a jucat pentru o singură echipă

Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai cunoscuți baschetbaliști din lume. A jucat între 1996 și 2016 pentru Los Angeles Lakers. A fost de cinci ori campion NBA și a primit de două ori premiul de MVP al finalei NBA. A fost singurul jucător căruia LA Lakers, i-a retras ambele numere pe care le-a purtat pe echipamentul de joc (8 și 24). Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată. Era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: