Redactia.ro
Home » Sport » Licitație în memoria lui Kobe Bryant! Printre obiecte este și inelul de campion

Licitație în memoria lui Kobe Bryant! Printre obiecte este și inelul de campion

Licitație în memoria lui Kobe Bryant

Licitație în memoria lui Kobe Bryant! Americanii au scos la vânzare 86 de obiecte care i-au aparținut regretatului baschetbalist. Acesta a murit în urmă cu aproape trei luni într-un accident de elicopter.

Printre obiectele care se vând se află inelul de campion, din aur de 14 carate, cu diamante pe care este gravat numele lui Kobe Bryant. Baschetbalistul primise bijuteria după Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Atunci SUA a luat medalia de aur. Inițial inelul i-a aparținut mamei lui „Black Mamba”. La vânzare mai sunt pantofi sport purtați de jucătorul lui Los Angeles Lakers în finalele NBA, tricouri și multe alte obiecte. Sumele cerute pentru obiecte sunt între 500 și 100.000 de dolari. Până în acest moment cele mai mari prețuri oferit, de peste 20.000 de dolari sunt pentru inelul de campion și o pereche de încălțări sport purtată în finala NBA din 2001. Organizatorii licitației au spus că vor exista probabil obiecte vândute chiar cu 100.000 de dolari.

Licitație în memoria lui Kobe Bryant

Licitația care se desfășoară online a fost organizată de Goldin Auction și se va desfășura până pe 16 mai. Legenda baschetului, Kobe Bryant, a murit la doar 41 de ani. Fostul star din NBA a decedat în luna ianuarie în urma unui accident de elicopter. În total nouă persoane au decedat în tragicul accident. Printre acestea s-a aflat și fiica baschetbalistului, Gianna.
Bryant care a fost unul dintre cei mai cunoscuți baschetbaliști a jucat între 1996 și 2016 pentru Los Angeles Lakers. A fost de cinci ori campion NBA și a primit de două ori premiul de MVP al finalei NBA. A fost singurul jucător căruia LA Lakers, i-a retras ambele numere pe care le-a purtat pe echipamentul de joc (8 și 24). Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată. Era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: