Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam a făcut declarații despre logodnicul său. Cum a reușit bărbatul să o cucerească pe artistă

Anda Adam a făcut declarații despre logodnicul său. Cum a reușit bărbatul să o cucerească pe artistă

Anda Adam trece printr-o perioadă foarte fericită a vieții sale, după ce a acordat o nouă șansă iubirii. Noul său partener o face să se simtă împlinită și iubită, semn că relația lor va avea un final fericit. S-au logodit recent, așa că artista a dezvăluit câteva detalii despre bărbatul din viața sa și modul în care a reușit să o cucerească.

Viața sentimentală a Andei Adam a fost în atenția tabloidelor mondene din țara noastră, după ce căsnicia sa cu Sorin Niculescu a ajuns la final. Au fost căsătoriți timp de cinci ani și au adus pe lume o fetiță adorabilă pe nume Evenlin, dar iată că legătura lor nu a fost să dureze. S-au despărțit departe de ochii curioșilor și au preferat să păstreze pentru ei amănuntele despre mariajul lor, așa că în urmă au rămas doar amintirile frumoase și cuvintele pline de respect și admirație.

Anda Adam și iubitul său s-au logodit

Când nimeni nu se aștepta mai puțin, Anda a oferit fanilor săi din mediul online o veste neașteptată.  A postat câteva fotografii cu noul său iubit, iar povestea lor de dragoste a avut un impact foarte puternic asupra celor care o urmăresc pe vedetă. Cu un zâmbet uriaș pe chip și mai fericită ca niciodată, artista a dat semne că și-a găsit sufletul pereche.

Chiar dacă de pe contul personal de Instagram al cântăreței nu au lipsit pozele alături de noul său partener, identitatea acestuia a rămas secretă în tot acest timp. Anda Adam nu a ascuns faptul că are un nou iubit, însă a preferat să nu ofere prea multe declarații despre bărbatul pe care îl are acum alături.

Totul s-a schimbat însă acum, deoarece artista a decis în cele din urmă să povestească lumii despre povestea de dragoste impresionantă pe care o trăiește. A vorbit atât despre relația sau cu Yosif Mohaci și despre planurile lor de viitor, dar și despre modul în care a fost cucerită de acesta.

Înainte de orice, omul de afaceri se pare că este un bărbat sensibil și foarte atent la nevoile iubitei sale. Anda se bucură de toată susținerea sa și este mândră că are alături o persoană lângă poate evolua.

„Este foarte atent cu mine, mereu mă protejează, are grijă de mine. Mă respectă și mă completează și împlinește în a fi un tot. Acum chiar mă simt completă, aș putea spune.”, a declarat aceasta pentru Fanatik.ro.

Cum a reușit bărbatul să o cucerească pe artistă?

Cât despre începutul relației lor, putem spune doar că totul între ei a decurs încet și natural. Yosif a înțeles încă din primele clipe că Anda Adam are un bagaj emoțional mare în spate, așa că s-a înarmat cu răbdare și a făcut tot posibilul să-i demonstreze că intențiile sale sunt sincere. Au construit împreună o legătură puternică și au planuri de căsătorie, așa că viața le rezervă în viitor doar lucruri minunate.

„Cred că este jumătatea mea. Am fost cucerită ușor, ușor, pas cu pas, a fost foarte insistent pentru că și-a dorit foarte mult să mă cucerească; a știut de la bun început că nu va fi un drum ușor către calea inimii mele.Mă bucur că nu a abandonat repede subiectul și că a insistat pentru că altfel nu ar fi ajuns aici unde suntem acum.”, a mai adăugat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: