Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam a fost cerută în căsătorie! ”Am plâns de bucurie!”

Anda Adam a fost cerută în căsătorie! ”Am plâns de bucurie!”

GALERIE FOTO (6) Anda Adam a fost cerută în căsătorie! ”Am plâns de bucurie!”

Anda Adam a fost cerută în căsătorie! Artista trăiește în ultima perioadă o frumoasă poveste de dragoste alătături de iubitul ei. 

Anda Adam a fost cerută în căsătorie! ”Am plâns de bucurie!”

Yosif Eudor Mohaci a pregătit un cadru de basm, în Cappadocia și cântăreața a primit surpriza cu lacrimi de fericire. Recent, Anda Adam spunea că alături de noul său iubit se simte completă și îl vede pe Yosif drept jumătatea ei perfectă, bărbatul pe care l-a căutat toată viața.

În timpul unei vacanțe surpriză, pregătită chiar de iubitul ei, în Turcia, într-o locație de-a dreptul romantică, Anda Adam a spus ”DA!” cererii în căsătorie. Anda a povestit cum s-a petrecut totul și mărturisește că a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei.

”Mi-a pregatit o vacanta surpriza unde mi-a facut si o alta surpriza! Am avut parte de o experienta inedita, intr-o locatie in care zboara zeci de baloane. A pregatit un shooting foto cu un fotograf de acolo si a pus la cale o cerere in casatorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea si nu pot decat sa ii multumesc pentru asta. Este o destinatie pe care voiam sa o vizitam de mult, el a vrut sa imi faca o surpriza, sa ma duca aici, in Cappadocia. Bineinteles ca m-am gandit ca ar fi superb, odata ajunsi acolo, sa facem si o sedinta foto, este foarte instragamabil locul. El, intre timp, a pus la cale, fara ca eu sa stiu, toate detaliile ca sa imi faca surpriza, sa pregateasca momentul cererii in casatorie.

Am ajuns eu ca o floricica, la 5 dimineata, la sedinta foto. Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu, el deja era in costum, cu cutia cu inelul pregatit. S-a asezat in genunchi si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui. A fost foarte empotionant, nu ma asteptam, am plans de bucurie… Toti oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastra ne felicitau si ne faceau cu mana. A fost ca intr-un film, parca nici nu imi vine ca a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram ca o sa se intample acest lucru… Cand vom decide si ziua nuntii va vom anunta”, a povestit emotionata Anda Adam pentru wowbiz.ro.

Ce spune Anda Adam despre logodnicul ei

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci sunt împreună din vara anului 2021, iar de atunci lucrurile merg din ce în ce mai bine, semn că a avut loc și o cerere în căsătorie. Celebra cântăreață și viitorul soț sunt tot timpul împreună, așa cum se poate observa în imaginile postate în mediul online.

„Actualul meu logodnic este un bărbat foarte atrăgător. Este exact genul de bărbat care îmi place mie, care are stil, arată bine, dar mai important este că are caracterul pe are mi l-am dorit la un bărbat. Este foarte atent cu mine, mereu mă protejează, are grijă de mine. Mă respectă și mă completează și împlinește în a fi un tot. Acum chiar mă simt completă, aș putea spune. Cred că este jumătatea mea. Am fost cucerită ușor, ușor, pas cu pas, a fost foarte insistent pentru că și-a dorit foarte mult să mă cucerească; a știut de la bun început că nu va fi un drum ușor către calea inimii mele. Mă bucur că nu a abandonat repede subiectul și că a insistat pentru că altfel nu ar fi ajuns aici unde suntem acum”, declara Anda Adam recent.

Yosif Eudor Mohaci este un om de afaceri din Arad. Bărbatul a stat o perioadă în Elveţia şi în Franţa și s-a îndrăgostit iremediabil de Anda Adam. Tânărul nu se ferește să-i spună cât de mult o iubește și o apreciază în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: