Redactia.ro
Home » Monden » Suma pe care a dat-o Anda Adam pe o geantă! Este cel mai scump obiect din garderoba artistei

Suma pe care a dat-o Anda Adam pe o geantă! Este cel mai scump obiect din garderoba artistei

Suma pe care a dat-o Anda Adam pe o geantă! Este cel mai scump obiect din garderoba artistei

Suma pe care a dat-o Anda Adam pe o geantă! Artista nu ține cont de bani, când vine vorba de obiectele vestimentare.

Suma pe care a dat-o Anda Adam pe o geantă! Este cel mai scump obiect din garderoba artistei

Anda Adam investește sume impresionante în haine, fiind pasionată de modă. În garderobă, cântăreața a precizat că are multe lucruri scumpe, de firmă, cu are se mândrește cu fiecare ocazie când apare în public. Din ultima excursie pe care a făcut-o în afara României, artista s-a întors cu o geantă pe care a plătit o mică avere.

“Investesc mult în ținute vestimentare. La ultima plecare în străinătate, pentru că de cele mai multe ori îmi cumpăr haine de acolo, mi-am achiziționat o geantă destul de scumpă, undeva în jur de 8000-9000 de euro. Cred că este unul dintre cele mai scumpe obiecte din garderoba mea”, a declarat Anda Adam, potrivit fanatik.ro.

Totodată, Anda Adam a dezvăluit că există ținute în care evită să apară la televizor sau pe stradă. Preferă să ocolească fustele mini, din cauza că îi dau un aspect vulgar, care nu este pe gustul ei.

Altfel, Anda Adam stă foarte bine din punct de vedere sentimental. După divorț, s-a implicat într-o nouă legătură amoroasă, în care pare că se simte foarte bine. Mai mult, aceasta a fost deja cerută în căsătorie, iar răspunsul a fost un “da” categoric.

“Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif!”, a spus Anda Adam, în urmă cu ceva timp.

Domeniul din care Anda Adam face mai mulți bani decât în muzică

Anda Adam se bucură de venituri de mii de euro dintr-un domeniu mai bine plătit decât muzica. Este vorba despre o afacere pe zona imobiliară, deoarece artista este și dezvoltator imobiliar de profesie. Așadar, construiește caze în zona Capitalei.

„Din YouTube faci 300, 500 de euro, ok, 2000. Eu am piese la care am investit 10.000 de euro. (…) Am avut oportuniatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie. Sunt dezvoltator, fac case în zona Pipera-Tunari”, a dezvăluit Anda Adam la Antena Stars.

Artista chiar se urcă pe șantier, cot la cot cu restul muncitorilor, fără a se teme de înălțime. „Sunt călare cu ei pe acoperiș. Deci mor cu ei în dinți, nu mă interesează. N-am rău de înălțime, mă sui, îmi pun casca în cap, sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoie”, a mărturisit artista, potrivit Spynews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: