Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam, în lacrimi la TV: „Familia mea și sănătatea sunt mai importante decât orice”

Anda Adam, în lacrimi la TV: „Familia mea și sănătatea sunt mai importante decât orice”

GALERIE FOTO (3) Anda Adam, în lacrimi la TV

Anda Adam, în lacrimi la TV. Celebra artistă a luat decizia de a părăsit competiția Bravo, ai Stil! Celebrities. Anda Adam a răbufnit și a început să plângă în emisiune. Conform acesteia, a decis să plece din motive personale.

Anda Adam, în lacrimi la TV: „Familia mea și sănătatea sunt mai importante decât orice”

Anda Adam, în lacrimi la TV. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în urmă cu câteva săptămâni a decis să participe în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D. Vedeta a reușit să-i cucerească pe telespectatori, dovedind că este o fire puternică și ambițioasă. Cu toate astea, Anda Adam a dezvăluit în ultima gală a emisiunii că a ales să se retragă din competiție din cauza personale. Așadar, în ediția trecută, Anda Adam a anunțat că nu va mai participa. Vedeta a fost nevoită să ia o decizie care a întristat-o foarte tare.

Artista a mărturisit că este nevoită să fie alături de mama ei, pentru că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. „M-am simțit foarte bine alături de voi și de tine Ilinca și de voi, dragi jurați, dar este momentul să mă retrag din această competiție din cauza unor probleme personale care necesită deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei, așa că o să mă uit cu mare drag și cu plăcere la voi în fiecare seară.A fost o plăcere pentru mine să împart acest platou cu voi toți.

Vă doresc sărbători fericite și sper ca într-un final cei pe care îi iubesc să fie sănătoși și totul să se termine cu bine. Am ales să mă retrag din această competiție pentru că familia mea și sănătatea este mai importantă decât orice. Sper că cei de acasă mă vor înțelege și vor fi alături de mine, așa cum au fost de 22 de ani.„, a declarat Anda Adam, în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Anda

Mama Andei Adam are probleme de sănătate

Artista a povestit în cadrul emisiuunii că a luat această decizie din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă mama sa. Anda Adam a declarat că cea care i-a dat viață poate fi supusă oricând unei intervenții chirurgicale, motiv pentru care vrea să-i fie alături în aceste momente. „Este vorba de mama mea. Ea trăiește în Statele Unite de 20 și ceva de ani și este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alături de ea în cazul în care va face o operație. Din păcate, este singură, nu s-a recăsătorit. Nu există niciun alt membru al familiei mele acolo.Părinții mei sunt despărțiți, tatăl meu trăiește în Australia. Nu are decât două prietene și o vecină și dacă va trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am. Nu am știut că există și lucruri în viață care pot să îți sucească tot sensul sau cursul lucrurilor.”, a mai spus Anda Adam, la „Bravo, ai stil!”.

În urmă cu câteva luni, Anda Adam a divorțat de tatăl fiicei sale, iar acum se iubește cu afaceristul străin Yosuf. Blondina a fost cerută în căsătorie, declarându-se o femeie împlinită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: