Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta este extrem de îndrăgostită de noul său iubit

Anda Adam se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta este extrem de îndrăgostită de noul său iubit

GALERIE FOTO (5) Anda Adam se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

Anda Adam se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta a divorțat de tatăl fetiței sale, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste alături de noul său iubit. Cei doi se vor căsători, iar Anda Adam deja se gândește să devină mamă pentru a doua oară.

Anda Adam se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta este extrem de îndrăgostită de noul său iubit

Anda Adam se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în urmă cu câteva luni s-a despărțit de tatăl fiicei sale. În prezent, Anda Adam trăiește o poveste de dragoste alături de logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci. Vedeta a declarat că este extrem de îndrăgostită de el și își dorește un copil alături de viitorul ei soț. „Are cei mai frumoși ochi din lume, sunt fascinată de ochii lui albaștri. Iar el a reușit să mă cucerească prima oară cu ochii. Au o culoare și o formă foarte rar întâlnite, am fost fascinată de ochii lui. L-aș compara cu Aquaman. Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă. Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă coplesește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el. Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele”, a spus Anda Adam pentru Ciao.ro.

Anda Adam a mărturisit că își dorește să devină mamă pentrub a doua oară, mai ales acum când și-a găsit liniștea în brațele afaceristului. „Da, ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat!”, a mai spus artista.

Anda Adam, despre nunta cu logodnicul ei

Anda Adam a fost căsătorită cu Sorin Andrei Niculescu și au împreună o fetiță minunată, Evelin. După ce a confirmat divorțul de tatăl fetiței sale, Anda Adam s-a afișat în brațele noului său iubit. Vedeta își dorește să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară, visând să aibă o nuntă pe plajă. „Probabil voi simți să facem o nuntă foarte relax. Eu desculță pe plajă, cu o rochie lejeră și foarte simplă! Cu părul rebel și în vânt… Nu am stabilit încă o dată a nunții, dar vă voi anunța, cu siguranță.Pentru mine, să fiu soție înseamnă familie! Înseamnă să am un scop real în viață, responsabilitate și puterea de a-i face pe cei de lângă mine fericiți prin tot ceea ce pot eu să fac pentru ei! Sunt genul care se hrănește cu fericirea celor pe care îi iubesc”, a mai spus artista pentru sursa citata mai sus.

Anda Adam plănuiește să-și deschidă un club în Cluj. Cântăreața a declarat că se pregătește să deschidă cel mai tare club din Cluj, care va purta numele „Diamond”. „Îmi doresc să îmi duc toate afacerile și proiectele cu succes până la capăt, pentru că m-am dezvoltat mult pe partea de imobiliare și afacerea mea cu haine și costume de baie și mi-am propus să ajung la profit 1 milion de Euro pe anul 2022. În plus, pregătesc deschiderea celui mai tare club din Cluj. Însă pregătesc o surpriză și nu vreau să dau mai multe detalii momentan. Pot doar să va spun că se va chema „Diamond”.”, a mai spus Anda Adam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: