Redactia.ro
Home » Monden » Sorin Nicolescu, declarații inedite despre divorțul de Anda Adam. Care este, de fapt, motivul despărțirii

Sorin Nicolescu, declarații inedite despre divorțul de Anda Adam. Care este, de fapt, motivul despărțirii

GALERIE FOTO (5) Sorin Nicolescu, declarații inedite despre divorțul de Anda Adam

Sorin Nicolescu, declarații inedite despre divorțul de Anda Adam. Spre surprinderea tuturor, artista s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Sorin Nicolescu. Deși totul părea minunat între cei doi, au decis să meargă pe drumuri separate. Mai mult, Anda Adam și-a oficializat relația cu un alt bărbat, iar în urmă cu câteva zile a fost cerută în căsătorie. Sorin Nicolescu a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul despărțirii de Anda.

Sorin Nicolescu, declarații inedite despre divorțul de Anda Adam. Care este, de fapt, motivul despărțirii

Sorin Nicolescu, declarații inedite despre divorțul de Anda Adam. Artista s-a căsătorit în 2015 cu Sorin Nicolescu, iar împreună au o fată minunată, Evelin. Se pare că lucrurile nu au mai funcționat între ei doi, luând decizia de a se despărți. Recent, Sorin Nicolescu a vorbit pentru prima dată despre separarea de artistă, mărturisind când s-a produs despărțirea. Conform acestuia, Sorin și Anda s-a despărțit în urmă cu un an, iar motivul ar fi lipsa neîncrederii în partener. „S-a produs atunci când s-a rupt încrederea și când am realizat că nu se mai pot îndrepta lucrurile„, a spus Sorin Nicolescu pentru Cancan.ro.

Referitor la momentul în care au decis să pună punct relației, Sorin și Anda au încercat să-și salveze relația, dar până la urmă au ajuns la concluzia că este mai bine să se despartă. Deși au amânat să meargă la notar, inevitabilul s-a produs. „Nu mai știu exact, dar la câteva luni. Nici nu aveam timp, sincer. Aveam momente când ne înțelegeam bine și nu ne ardea să mergem la notar. Sau eram cu Evelin ori pe șantier, la construcțiile noastre, Anda cu o grămadă de-ale ei.(…)Eram în inerție, cumva. Am amânat de câteva ori notarul, când interveneau alte priorități.„, a mai spus acesta.

Sorin Nicolescu, despre fiica sa, Evelin

Fostul soț al Andei Adam a mărturisit că Evelin este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la viață, și nimeni nu va putea strica relația specială pe care o are cu aceasta. De asemenea, Sorin Nicolescu a precizat că cel mai greu moment pentru el când s-a despărțit de Anda a fost faptul că trebuie să stea departe de Evelin. „Ea este visul meu de când eram un copil. Mereu mi-am dorit să am o fetiță și am primit acest dar de la Dumnezeu și de la Anda chiar de ziua mea, de Sf. Andrei, pe 30 noiembrie. Am fost alături de ea din prima secundă de când s-a născut. Am asistat la naștere, am învățat din maternitate să-i fac băiță și tot ce ține de un bebeluș. Și au urmat nopți și ani la rând, aproape 6 ani, zi de zi, cu ea„.

Evelin a rămas în grija vedetei, dar Sorin își viziteze des fetița și își petrece foarte mult timp cu ea. Sorin Nicoleascu este din Constanța, acolo unde a avut o carieră strălucită de manechin. Cu toate că l-a început și-a dorit să profeseze în domeniul economic, după ce a absolvit și liceul de profil din Constanța, Sorin a ales modellingul, renunțând la cariera sa după ce a cunoscut-o pe Anda și a ales să se lanseze în afaceri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: