Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam, la un pas de nuntă cu nou iubit? Însă cum se înțelege artista cu mama-soacră

Anda Adam, la un pas de nuntă cu nou iubit? Însă cum se înțelege artista cu mama-soacră

Bat clipote de nuntă pentru Anda Adam? Cel puțin așa dezvăluie prietenii artistei! Se pare că nu mai e mult până când cântăreața ar îmbrăca din nou rochia de mireasă, căci povestea de dragoste cu afaceristul din Cluj este gata să treacă la nivelul următor. Mai mult, au ieșit la iveală detalii picante și despre relația artistei cu viitoarea mamă-soacră.

După divorţul de Sorin Andrei Niculescu, tatăl fetiței sale, Anda Adam și-a arătat, chiar și în mod public, sentimentele pentru un cunoscut afacerist din Cluj. Au trecut mai bine de patru luni de când aceștia își trăiesc frumoasa lor poveste de dragoste. Și se pare că totul devine din ce în ce mai serios!

Anda Adam, la un pas de nuntă cu nou iubit? Cum se înțelege artista cu mama-soacră

Anda Adam și iubitul ei au intenția să își ducă povestea de iubire mai departe, la următorul nivel. Apropiații cuplului spun că deja bat clopote de nuntă pentru cei doi îndrăgostiți.
Mai mult, artista se știe deja cu mama soacră! Toate detaliile legate de relația dintre cele două au fost dezvăluite de apropiați ai cuplului.

„Anda e foarte îndrăgostită şi se înţelege bine cu acest băiat. Nu cred că mai are mult până la nuntă. Bine, depinde şi de ce timpuri vin, restricţii etc. Se iubesc mult, iar soacra o adoră pe Anda. Ei se ştiu de mult timp, dar sunt împreună de câteva luni. Soacra ei e moartă după ea”, a declarat un prieten apropiat celor doi îndrăgostiți, pentru Click.

Anda Adam și noul iubit, moment romantic în club

Anda Adam este, din nou, o femeie îndrăgostită, după divorțul de soțul ei Sorin Niculescu, tatăl micuței ei Eveline. Acum artista trăiește cu pasiune fiecare moment alături de noul iubit, un afacerist prosper din Cluj.

Drept dovadă stau niște imagini surprinse de Redactia.ro cu cei doi îndrăgostiți, în timp ce se distrau într-un club de pe litoral. Mai exact, Anda Adam și iubitul ei au fost filmați în pași de dans pe melodia lui Connect-R ”Vara nu dorm”.

Îmbrăcată într-o ținută sexy, solista a făcut o piruetă, timp în ce a afișat un zâmbet larg în brațele noului ei iubit. Ce semn mai clar există că este foarte fericită lângă afaceristul care i-a cucerit inima? Iar aceeași fericire s-a putut citi și pe chipul afaceristului din Cluj.

Așa că nu ar suprinde pe nimeni o poză cu un inel și mesajul care să anunțe fericitul eveniment, nu-i așa?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: