Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV. Anda Adam și noul ei partener, surprinși în club. Cum s-au distrat cei doi îndrăgostiți VIDEO

EXCLUSIV. Anda Adam și noul ei partener, surprinși în club. Cum s-au distrat cei doi îndrăgostiți VIDEO

Anda Adam este, din nou, o femeie îndrăgostită, după ce a divorțat de soțul ei, Sorin Niculescu. Artista trăiește cu intensitate fiecare moment alături de noul iubit, un afacerist prosper din Cluj. Drept dovadă, ipostaza în care noi i-am surprins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club.

Anda Adam și noul ei partener, surprinși în club. Cum s-au distrat cei doi îndrăgostiți VIDEO

Anda Adam a avut parte de o noapte de pomină, weekend-ul trecut, într-un club, alături de noul ei partener, cu care s-a cuplat după divorțul de Sorin Niculescu. Redacția.ro i-a surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o ipostază care denotă cât de bine se simt unul alături de celălalt.

Mai exact, paparazzi noștri i-au filmat în pași de dans pe melodia lui Connect-R ”Vara nu dorm”. Îmbrăcată într-o ținută sexy, solista a făcut chiar și o piruetă, timp în care a afișat și un zâmbet larg, semn că este foarte fericită lângă afaceristul care i-a cucerit inima. Și nu doar pe chipul Andei Adam se putea citi fericirea, ci și pe chipul iubitul său.

Anda Adam și noul ei partener și-au recunoscut de o lună relația, după mai multe zvonuri ale divorțului solistei de Sorin Niculescu. Noul iubit al cântăreței a fost, de fapt, și cel care a confirmat că aceasta a început o nouă poveste de dragoste. Bărbatul a postat, pe rețelele de socializare, o fotografie în care o îmbrățișează strâns pe Anda Adam și îi oferă un sărut pe obraz. În dreptul imaginii el a scris: ”Inima mea”.

Anda Adam s-a afișat în brațele noului său iubit: ”Inima mea”

De ce au divorțat Anda Adam și Sorin Niculescu

Noul partener al Andei Adam a mai fost și el căsătorit, având doi copii din două relații diferite. În privința căsniciei Andei Adam cu Sorin Niculescu, nu se știe cu exactitate motivul destrămării mariajului, care a durat șase ani.  Se speculează faptul că Sorin ar fi călcat strâmb cu o altă femeie. Anda Adam și Sorin Niculescu au o fetiță împreună: Eveline. De curând, Sorin Niculescu a făcut declarații despre despărțirea de solistă:

”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars.

Ce decizie a luat soțul Andei Adam, după ce artista s-a afișat cu noul iubit. Primele imagini cu Sorin Niculescu și fetița lor, după anunțul despărțirii | Stiri, Vedete si Evenimente |

Foto: Anda Adam, fostul soț și Eveline

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: