Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam nu s-a uitat la bani când a venit vorba de nunta ei. Cât au scos din buzunar Anda și Yosif pentru verighete: „Costă destul de mult…”

Anda Adam nu s-a uitat la bani când a venit vorba de nunta ei. Cât au scos din buzunar Anda și Yosif pentru verighete: „Costă destul de mult…”

GALERIE FOTO (6)

Anda Adam și Yosif Mohaci au spart gheața weekendului trecut cu o nuntă de vis, care a rămas pe buzele tuturor celor prezenți. Evenimentul, desfășurat sâmbătă, 29 iunie, a fost o ocazie memorabilă pentru cei doi să-și declare iubirea în fața a peste 300 de invitați selectați cu grijă.

Încă de la începutul zilei, emoțiile erau la cote maxime pentru miri și pentru toți cei implicați în organizarea acestui moment de neuitat. Cu o organizare impecabilă și o atenție deosebită la detalii, evenimentul a fost cu adevărat spectaculos și a adus bucurie în inimile tuturor celor prezenți.

S-au scos bani grei pentru așa o nuntă

Nunta a fost un adevărat festin pentru priviri, cu decoruri rafinate și un atmosferă plină de eleganță și bucurie. Anda Adam, strălucitoare în rochii tip prințesă evaluate la 12.000 de euro, a captivat atenția tuturor cu alegerile sale vestimentare de excepție. Mirele, Yosif Mohaci, nu a fost mai prejos, îmbrăcat într-un smoking cu sacou alb, pantaloni negri și un papion elegant. Cât despre verighete, Anda Adam a povestit ce sumă exorbitantă a scos din buzunar. Se pare că doar verigheta ei a costat nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro, fiind comandate direct din străinătate, de la „La Rosa”. Nici pantofii aleși pentru fastuosul eveniment nu au fost cei mai ieftini, fiind o pereche complet acoperită cu diamante, în același ton cu rochia.

„Mi-a fost foarte greu să mă decid, pentru că erau foarte multe modele. Mie îmi plac foarte mult acestea, cu broderie veneţiană. A mea are multe pietre, jumătate de karat de diamante. Costă destul de mult – 10.000 €, pe undeva pe acolo. Am făcut comandă, cu promisiunea că vor ajunge vineri, pentru că inelele vor fi făcute pe măsurile noastre la o casă de bijuterii care nu este în România.”, declara Anda Adam cu ceva timp înainte de nuntă.

În dimineața zilei de sâmbătă, Anda Adam s-a pregătit meticulos la un hotel de lux din București, însoțită de nașa sa apropiată. Fiecare detaliu a fost pus la punct cu atenție, iar atmosfera din camera de hotel era plină de anticipație și emoție. Artista a ales pantofi cu cristale și verighete spectaculoase, care au strălucit alături de cele două rochii alese special pentru ziua cea mare.

Prezența specială a nașilor

Nașii Anda Adam și Yosif Mohaci, Gerard și Oana Ciolacu, au venit tocmai din Las Vegas pentru a fi alături de cei doi îndrăgostiți în acest moment important din viața lor. Cu o experiență de 20 de ani de căsnicie și stabiliți de ani buni în Statele Unite ale Americii, nașii au adus o notă de tradiție și înțelepciune în cadrul ceremoniei. Fiica lor și fetița Andei Adam au completat tabloul familial, îmbrăcate la fel cu o rochie specială care a ținut trena miresei.

„Sunt prietenii noștri din Las Vegas. Sunt români dar sunt căsătoriți de 20 de ani acolo, au o fetiță. Sunt un exemplu pentru noi pentru că așa suntem și noi. De aceea am ales să fie alături de noi și să fie părinții noștri spirituali și să ne ajutăm dacă va fi nevoie, dar să sperăm că nu. Vin din Las Vegas, au aterizat deja în România. Evelyn și fetița lor vor fi îmbrăcate la fel, vor ține trena. Ei au jucat în Miami Beach 2 alături de Yosif, soțul meu.”, declara Anda Adam în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Emoții puternice într-o așa zi de sărbătoare

Întreaga zi a fost marcată de momente de neuitat și emoții sincere. În ciuda stresului și a agitației, Anda Adam și Yosif Mohaci au reușit să se bucure pe deplin de fiecare secundă alături de cei dragi. Artiști consacrați au fost prezenți pentru a întreține atmosfera de petrecere, făcând ca nunta să fie un eveniment memorabil pentru toți cei prezenți.

Imaginile de la nuntă au făcut furori pe rețelele sociale, unde fanii și admiratorii au transmis felicitări și urări de fericire pentru cuplul proaspăt căsătorit. Fotografiile și videoclipurile au capturat momente de bucurie pură și iubire, ceea ce a generat o avalanșă de aprecieri și comentarii pozitive.

Mesaje de speranță și încredere în viitor

Nunta Anda Adam și Yosif Mohaci nu este doar un eveniment personal, ci și o reprezentare a tradițiilor și obiceiurilor românești în ceea ce privește celebrarea uniunii. Nuntile fastuoase au o semnificație specială în cultura românească, fiind considerate un prilej de a celebra dragostea în fața familiei, prietenilor și a comunității.

În contextul unei lumi agitate, nunțile precum cea a Andei Adam și lui Yosif Mohaci reprezintă o amintire că iubirea și bucuria pot înfrunta orice obstacol. Cu fiecare detaliu pregătit cu grijă și cu fiecare zâmbet transmis, mirii au inspirat și au adus o rază de lumină în inimile celor care au urmărit evenimentul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: