Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam și-a parcat bolidul pe un loc rezervat celor cu handicap. Reacția dură a unui polițist și explicația artistei

Anda Adam și-a parcat bolidul pe un loc rezervat celor cu handicap. Reacția dură a unui polițist și explicația artistei

Anda Adam și-a parcat bolidul de 150.000 de euro pe locurile persoanelor cu handcap. În spațiul public au apărut și glume pe seama artistei

 

Artista, aspru criticată

 

Artista Anda Adam a fost aspru criticată și jignită după ce a parcat pe două locuri destinate persoanelor cu handicap. Internauții au reacționat imediat și au criticat-o aspru pe faimoasa artistă. Poza cu mașina parcată de Anda Adam a devenit imediat virală. Poza a fost postată și pe grupul de facebook ”Polițiștii au umor”. Polițistul care a făcut publică poza cu mașina Andei Adam parcată pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, cere sancționarea contravențională a vedetei. „Mi-am „permis’ sa parchez asa pentru ca era ora inchiderii, ca atare refuz sa cred ca mai venea cineva cu dezabilitati la vreun shopping pentru 15 minute!”, s-a apărat vedeta. ”Am parcat asa fix 5 min cat am urcat sa iau o felie de tort copilului. Copilul era in dreapta spate, motiv pt care am parcat asa ca sa pot deschide usa sa imi scot copilul din masina”, a adăugat artista în apărarea sa. „Cred că deja îmi jigniţi inteligenţa, fie ea şi de poliţist. Nu e vina persoanelor cu dizabilităţi că dvs. nu aţi „luat în calcul” modul de deschidere al portierelor”, a fost răspunsul polițistului. Mai mult, polițistul a adăugat că, fiind ora închiderii, artista putea găsi locuri de parcare extrem de multe, doar că nu erau lângă intrare așa cum și-ar fi dorit artista.

Comentariile negative au curs la adresa vedetei, dar au fost și internauți care i-au luat apărarea. Anda Ada a revenit și cu justificări.

 

Internauții cer amendarea vedetei

 

Polițistul care a postat fotografia pe grupul de Facebook a menționat ulterior că deține informații  neoficiale de la colegii săi conform cărora fotografia a fost făcută, de fapt la Afi Mall Cotroceni, în Capitală. „Anda Adam nu s-a decis de cate dizabilitati sufera. De aceea, pana se decide, facand niste shopinguri, a lasat-o si ea asa, in punctul mort”, este mesajul care a însoțit fotografia.

Polițistul a adăugat că nu a dorit să instige la ură și că i-a blurat numărul de înmatriculare tocmai pentru a nu fi ținta răutăților. „Sper să fie sancționată de poliție cu sancțiunea maximă prevăzută de lege, adică amendă 10.000 de lei și ridicarea autoturismului de pe locul respectiv de parcare, ca să aibă destul timp la dispoziție să mediteze asupra faptei comise, că legea este la fel pentru toți, chiar și pentru artiști, nu doar pentru muritorii de rând!”, a scris un internaut pe grupul de Facebook unde a fost publicată imaginea.

Polițistul spune că nu se teme de ameninţările ei şi de avocaţii ei, iar în ciuda raportărilor primite la acea postare, Anda Adam este o persoană publică şi îi cere să îşi asume şi să plătească contravenţional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: