Redactia.ro
Home » Monden » Divorțează ANDA ADAM? Ce spune vedeta de despărțirea de Sorin

Divorțează ANDA ADAM? Ce spune vedeta de despărțirea de Sorin

Bănuielile cum că Anda Adam și Sorin sunt că și divorțați au tot umblat în ultima vreme, însă fară aibă o baza concreta. Cântăreață a reușit să spună lucrurilor pe nume și să îi lămurească pe fanii îngrijorați de situația ei în familie.

Anda Adam a mărturisit că zvonurile cu privire la destrămarea căsniciei ei au afectat-o destul de mult. Astfel că, artista a preferat să clarifice câteva detalii legate de mariajul ei cu Sorin. Totul a început în urma cu doi ani când Anda Adam s-a trezit cu trupa de mascați la ușa, ce îl vizau pe soțul ei, Sorin, implicat la vremea respectivă într-un caz de infracțiune cu falsificarea de carduri bancare. La momentul respectiv, Sorin și-a recunoscut faptele, însă pentru a evita pușcăria, acesta a fost nevoit să își demaște partenerii de infracțiuni. Astfel, acesta a fost condamnat în instanță la 3 ani cu suspendare.

Făcea drumuri până la Constanta pentru a da cu subsemnatul

Tot atunci au început și problemele financiare pentru soțul artistei a rămas fară bani. Mai mult decât atât, acesta, conform legii, trebuia să se prezinta în fata autorităților din Constanta pentru a vedea că îndeplinește condițiile condamnării cu suspendare.
Inevitabil, au apărut suspiciunile cu privire la divorțul imminent dintre cei doi, și asta din cauza evenimentelor tumultoase care păreau că nu își găsesc rezolvare. „Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, declara Anda Adam într-un interviu pentru revista Viva, citat de AntenaStars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: